Toimitustarpeiden toimittajahintojen vieminen

Voit viedä esimerkiksi projektin toimitustarpeet laskentataulukkoon, joka listaa valitsemiesi toimittajien kaikki hinnat tarvittaville nimikkeille. Taulukkoa tarkastelemalla huomaat, jos jollekin toimittajalle ei ole kirjattu lainkaan nimikkeen hintoja tai jos hintatiedot ovat vaillinaisia. Voit sitten tiedustella toimittajalta, toimittavatko he nimikettä ja mihin hintaan – ja tarvittaessa tuoda hinnat joko projektikohtaisiksi hankintahinnastoiksi tai suoraan toimitustarpeille valituiksi hinnoiksi.

Alla on esimerkki laskentataulukosta. Korostetuilla riveillä on vaillinaisia tai kokonaan puuttuvia hintatietoja.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Toimitustarpeiden toimittajahinnat viedään laskentataulukkoon seuraavasti:

1. Avaa haluamasi toimitustarvelista.

2. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

3. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Vie toimittajahinnat.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Avautuvassa listassa valitaan toimittajat, joiden hinnat laskentataulukkoon viedään. Oletuksena kaikki Broker Site Manageriin lisätyt toimittajat on valittu. Voit poistaa valinnan napsauttamalla toimittajaa.

5. Napsauta OK.

6. Tallenna tiedosto koneellesi.