Ikkunoiden hallinnoinnin salliminen

Jotkut Broker Site Managerin ominaisuudet toimivat parhaiten, kun selaimen asetuksissa on annettu Broker Site Managerille lupa hallinnoida ikkunoita. Broker Site Manager kysyy lupaa automaattisesti. Tässä ohjeessa kuvataan, miten voit antaa luvan etukäteen – tai jälkikäteen, jos olet kysyttäessä estänyt ikkunoiden hallinnoinnin.

Sisällys

Chrome

Chromessa ikkunoiden hallinnointi sallitaan seuraavasti:

1. Mene Chromella Broker Site Manageriin.

2. Napsauta selaimen osoiterivin vasemmassa reunassa Näytä sivuston tiedot Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

3. Napsauta avautuneessa ruudussa Sivustoasetukset.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Valitse Luvat-osiossa Ikkunoiden hallinnointi ‑valikosta Salli.

Edge

Edgessä voit antaa luvan ikkunoiden hallinnointiin, kun Broker Site Manager pyytää sitä. Jos olet kysyttäessä estänyt ikkunoiden hallinnoinnin, voit antaa luvan jälkikäteen seuraavasti:

1. Mene Edgellä Broker Site Manageriin.

2. Napsauta selaimen osoiterivin vasemmassa reunassa Näytä sivuston tiedot Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

3. Valitse avautuneessa ruudussa Ikkunoiden hallinta ‑valikosta haluamasi vaihtoehto.