Edeltävät ja seuraavat kohteet

Edeltävät ja seuraavat kohteet ovat kohteita, jotka liittyvät toisiinsa joko fyysisesti tai esimerkiksi sijaintinsa perusteella. Esimerkiksi katuvalaistusjärjestelmän keskusten, kaapeleiden ja valaisinpylväiden väliset kytkennät voidaan esittää edeltävä–seuraava-suhteina, jolloin jokainen järjestelmän kohde sisältää tiedon siitä, mihin sähkövirta kulkee.

Kun kohteelle luodaan huoltotehtävä, tehtävä kohdistuu automaattisesti myös kohteen kanssa samaan kohdetyyppiin kuuluviin seuraaviin kohteisiin.

Edellytykset

Voit muokata kohteen edeltäviä ja seuraavia kohteita, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

Edeltävän tai seuraavan kohteen lisääminen

1. Napsauta päävalikossa Kohteet.

2. Etsi kohde ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Edeltävät kohteet tai Seuraavat kohteet ‑luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

4. Kirjoita osa kohteen nimestä tai koodista hakukenttään ja paina Enter.

5. Valitse kohde hakutuloksista napsauttamalla sitä, ellei sitä ole jo valittu, ja napsauta sitten Lisää.

Edeltävän tai seuraavan kohteen poistaminen

Edeltävän tai seuraavan kohteen poistaminen tarkoittaa sitä, että kohteiden välinen yhteys poistetaan. Se ei poista kohdetta Broker Site Managerista.

1. Napsauta päävalikossa Kohteet.

2. Etsi kohde ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Edeltävät kohteet tai Seuraavat kohteet ‑luettelon alareunassa miinusmerkkiä Miinusmerkki.

4. Valitse poistettava kohde napsauttamalla sitä, ellei sitä ole jo valittu, ja napsauta sitten Poista.