Henkilön lisääminen tiimiin

Tiimiin lisätyillä henkilöillä voi olla jokin seuraavista rooleista:

• Vetäjä Tiimin vetäjä tyypillisesti resursoi tiimin jäseniä tehtäviin. Vetäjä voi myös hallita tiiminsä varsinaisten jäsenten poissaoloja.

• Varsinainen jäsen Tiimin varsinaiset jäsenet näytetään tiimiin kuuluvina resursseina, ja tiimin vetäjä voi hallita heidän poissaolojaan.

• Tilapäinen jäsen Tiimin tilapäiset jäsenet näytetään tiimiin kuuluvina resursseina, mutta tiimin vetäjä ei voi hallita heidän poissaolojaan.

• Vetäjä + varsinainen jäsen Jos vetäjä on myös varsinainen jäsen, hänet näytetään tiimiin kuuluvana resurssina.

Voit lisätä henkilön tiimiin, jos sinulla on käyttöoikeudet tiimien hallitsemiseen.

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Tiimit-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Mene tiimin sivulle napsauttamalla tiimin rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Napsauta Sidonnaisuudet-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

5. Kirjoita osa henkilön nimestä hakukenttään ja paina sitten Enter.

6. Valitse henkilö hakutuloksista napsauttamalla henkilöä, ellei henkilöä ole jo valittu.

7. Napsauta Lisää.

8. Napsauta Sidonnaisuudet-luettelossa henkilön nimen vieressä Määrittelemättä ja napsauta sitten henkilön roolia tiimissä.