Uusien toimitustarpeiden lisääminen

Toimitustarpeiden automaattisen muodostamisen lisäksi voit lisätä toimitustarpeita tehtävän tai projektin toimitustarvelistalta.

Toimitustarpeet lisätään joko tehtävä- tai varastokohtaisina. Tehtäväkohtaisiksi toimitustarpeiksi lisäämäsi nimikkeet kirjautuvat automaattisesti myös tehtävän suunniteltuun sisältöön.

Edellytykset

Voit lisätä uusia toimitustarpeita, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Sinulla on käyttöoikeus toimitustarpeisiin.

• Sinulla on pääsy nimiketietokantaan, josta lisättävät nimikkeet otetaan.

• Projektiin, johon toimitustarpeet lisätään, on lisätty varasto.

Tehtäväkohtaisten toimitustarpeiden lisääminen

1. Avaa tehtävän tai sen projektin toimitustarvelista.

2. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

3. Jos olet projektin toimitustarvelistalla, valitse lisättäville toimitustarpeille tehtävä napsauttamalla tehtävää Tehtävä tai varasto ‑luettelossa. Luettelossa näkyvät projektin tehtävät, joita ei ole vielä aloitettu.

4. Napsauta nuolta alas Nuoli alas ja napsauta sitten avautuneessa luettelossa nimiketietokantaa, josta haluat lisättävää nimikettä hakea.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

5. Kirjoita osa lisättävän nimikkeen nimestä tai koodista hakukenttään ja paina Enter.

6. Valitse lisättävä nimike hakutuloksista nuolinäppäimillä tai napsauttamalla sitä.

Vinkki: Hakutulosten oikealla puolella olevaan lisätietoikkunaan voidaan sisällyttää esimerkiksi kuvia tai linkkejä tavarantoimittajien tuotekortteihin. Lisätietoja saat Mercuksen teknisestä tuesta.

7. Kun olet valinnut lisättävän nimikkeen, kirjoita määrä, joka nimikettä tarvitaan.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

8. Toista tarvittaessa kahta edellistä vaihetta.

9. Paina Enter tai napsauta Lisää.

10. Kun olet lisännyt haluamasi toimitustarpeet, napsauta Sulje.

Varastokohtaisten toimitustarpeiden lisääminen

Vinkki: Jos olet lisäämässä paljon varastokohtaisia toimitustarpeita kerralla, voi olla kätevämpää tuoda ne laskentataulukosta.

1. Avaa projektin toimitustarvelista.

2. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

3. Valitse toimitustarpeiden kohteeksi projektin varasto napsauttamalla varastoa Tehtävä tai varasto ‑luettelossa.

4. Napsauta nuolta alas Nuoli alas ja napsauta sitten avautuneessa luettelossa nimiketietokantaa, josta haluat lisättävää nimikettä hakea.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

5. Kirjoita osa lisättävän nimikkeen nimestä tai koodista hakukenttään ja paina Enter.

6. Valitse lisättävä nimike hakutuloksista nuolinäppäimillä tai napsauttamalla sitä.

Vinkki: Hakutulosten oikealla puolella olevaan lisätietoikkunaan voidaan sisällyttää esimerkiksi kuvia tai linkkejä tavarantoimittajien tuotekortteihin. Lisätietoja saat Mercuksen teknisestä tuesta.

7. Kun olet valinnut lisättävän nimikkeen, kirjoita määrä, joka nimikettä tarvitaan.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

8. Toista tarvittaessa kahta edellistä vaihetta.

9. Paina Enter tai napsauta Lisää.

10. Kun olet lisännyt haluamasi toimitustarpeet, napsauta Sulje.