Havainnon projektit

Kun luot projektin havainnon sivulta, se yhdistyy automaattisesti havaintoon ja näkyy sen sivulla Projektit-luettelossa. Tilassa Avoinna oleva havainto siirtyy samalla tilaan Käsittelyssä.

Voit yhdistää havaintoon myös muualla luotuja projekteja.

Voit hallita havainnon projekteja, jos sinulla on käyttöoikeus havaintoihin.

Projektin luominen havainnolle

1. Napsauta päävalikossa Havainnot.

2. Etsi havainto ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun oikeassa yläreunassa Valitse projekti Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

4. Kirjoita hakukenttään osa sen projektin nimestä tai koodista, johon haluat luoda uuden projektin, ja paina sitten Enter.

5. Laajenna hakutuloksista haluamasi projekti napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle. Toista tarvittaessa, kunnes olet laajentanut projektitason, johon haluat luoda uuden projektin.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia kaksoisnapsauttamalla jonkin projektin nimeä, koodia tai tilaa.

6. Napsauta Lisää.

7. Täytä projektin ensisijaiset perustiedot:

• Koodi Oletuksena projektille muodostuu automaattisesti juoksevaan numerointiin perustuva koodi. Mercuksen tekninen tuki voi kytkeä koodien juoksevan numeroinnin päälle tai pois päältä.

• Nimi

• ProsessiProsessi, jota projekti noudattaa. Jos prosessilla on pakollisia parametreja, myös niille on syötettävä arvo.

8. Napsauta Lisää.

9. Napsauta Valitse.

10. Napsauta Liitä tähän.

Muualla luotu projekti yhdistetään havaintoon seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Havainnot.

2. Etsi havainto ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun oikeassa yläreunassa Valitse projekti Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

4. Kirjoita hakukenttään osa projektin tai sitä ylemmän projektitason nimestä tai koodista ja paina sitten Enteriä.

5. Laajenna hakutuloksissa haluamasi projekti napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle. Toista tarvittaessa, kunnes olet laajentanut haluamasi projektitason.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia kaksoisnapsauttamalla jonkin projektin nimeä, koodia tai tilaa.

6. Napsauta Liitä tähän.

Projektin poistaminen havainnon projekteista

Projekti poistetaan havainnon projekteista projektin sivun kautta.

1. Mene havainnon sivulta projektin sivulle napsauttamalla Projektit-luettelossa projektin rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

2. Napsauta Edeltävät-luettelon alareunassa miinusmerkkiä Miinusmerkki.

Huomaa: Jos Edeltävät-luettelo ei näy, se on piilotettu yrityksesi asetuksissa. Asetusta voi muokata Mercuksen tekninen tuki.

3. Ellei havaintoa ole valittu automaattisesti, valitse havainto napsauttamalla sitä.

4. Napsauta Poista.