Projektin siirtäminen

Voit siirtää projektin toiseen projektiin joko Gantt-kaaviossa tai projektin sivulla.

Gantt-kaaviossa vetämällä

Voit siirtää projekteja vetämällä Gantt-kaavioissa, joihin sinulla on pääsy.

1. Avaa haluamasi Gantt-kaavio. Voit avata esimerkiksi projektin Gantt-kaavion, yrityksen projektien Gantt-kaavion tai henkilön projektien Gantt-kaavion.

2. Laajenna nuolesta Kuvankaappaus Broker Site Managerista napsauttamalla tarvittavat projektit, jotta näet siirrettävän projektin sekä projektin, johon haluat sen siirtää.

3. Valitse siirrettävä projekti napsauttamalla sen nimeä.

4. Vedä projekti toisen projektin päälle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Gantt-kaaviossa leikepöydän kautta

Voit siirtää projekteja leikepöydän kautta Gantt-kaavioissa, joihin sinulla on pääsy.

1. Avaa haluamasi Gantt-kaavio. Voit avata esimerkiksi projektin Gantt-kaavion, yrityksen projektien Gantt-kaavion tai henkilön projektien Gantt-kaavion.

2. Valitse siirrettävä projekti napsauttamalla sen nimeä.

3. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Vie leikepöydälle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Valitse toinen projekti napsauttamalla sen nimeä.

Vinkki: Leikepöydän kautta siirtäminen toimii myös Gantt-kaavioiden välillä. Voit siis tarvittaessa siirtyä toiseen Gantt-kaavioon valitsemaan uutta projektia leikepöydän projektille.

5. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Siirrä leikepöydältä tähän.

Projektin sivulta uuden projektin valitsemalla

Vinkki: Jos haluat siirtää projektin suoraan toisen pääprojektin alle, käytä tätä tapaa.

Jos sinulla on käyttöoikeus projekteihin ja pääsy projektin tietoihin, voit siirtää projektin toiseen projektiin seuraavasti:

1. Mene projektin sivulle.

2. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

3. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Siirrä toiseen projektiin.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Kirjoita hakukenttään osa projektin tai sitä ylemmän projektitason nimestä tai koodista ja paina sitten Enteriä.

5. Laajenna hakutuloksissa haluamasi projekti napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle. Toista tarvittaessa, kunnes olet laajentanut projektitason, johon haluat projektin siirtää.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia kaksoisnapsauttamalla jonkin projektin nimeä, koodia tai tilaa.

6. Napsauta Liitä tähän.

Projektin sivulta leikepöydän kautta

Jos sinulla on käyttöoikeus projekteihin ja pääsy projektin tietoihin, voit siirtää projektin toiseen projektiin seuraavasti:

1. Mene projektin sivulle.

2. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

3. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Vie leikepöydälle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Avaa toisen projektin Gantt-kaavio tai muu Gantt-kaavio, jossa toinen projekti näkyy.

5. Valitse toinen projekti napsauttamalla sen nimeä.

6. Napsauta hiiren oikeaa painiketta ja napsauta sitten Siirrä leikepöydältä tähän.