Listojen asetukset

Listat ovat eri välilehdellä näytettäviä tietuelistoja, esimerkiksi Projektit-välilehden projektilista tai Henkilöt-välilehden henkilölista.

Voit mukauttaa eri listoissa näytettäviä tietoja ja yhdellä sivulla näytettävien rivien määrää.

Miten asetukset tallentuvat?

Listoihin tekemäsi mukautukset ovat:

• Henkilökohtaisia Tekemäsi muutokset eivät vaikuta muihin käyttäjiin.

• Listakohtaisia Yhdessä listassa tekemäsi muutokset eivät vaikuta muihin listoihin.

Asetuksista riippuen mukautukset tallennetaan joko:

• Evästeisiin (oletus) Tässä vaihtoehdossa voit määrittää eri selaimille eri asetukset, esimerkiksi niin, että pöytäkoneen selaimessa näytetään enemmän rivejä kuin kannettavan tietokoneen selaimessa. Asetukset nollaantuvat, kun poistat evästeet.

• Omiin asetuksiin Tässä vaihtoehdossa kaikissa selaimissa käytetään samoja asetuksia eikä evästeiden poistaminen vaikuta niihin.

Mukautusten tallennuspaikan asetus on henkilökohtainen. Asetusta voi muuttaa muokkaamalla käyttäjän tietoja.

Listan sarakkeiden mukauttaminen

Listoissa näytetään tietueiden tietoja, esimerkiksi tehtävän nimi ja asiakas. Kukin tieto on omassa sarakkeessaan. Voit halutessasi valita, mitä sarakkeita kussakin listassa näytetään.

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Listojen asetukset -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta haluamasi listan rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

4. Vedä haluamasi sarakkeet Käyttämättömistä sarakkeista Valittuihin sarakkeisiin. Voit myös järjestää valitsemasi sarakkeet vetämällä.

Listan oletussarakkeiden palauttaminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Listojen asetukset -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta haluamasi listan rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

4. Vedä kaikki Valitut sarakkeet takaisin Käyttämättömiin sarakkeisiin.

Näytettävien rivien määrän mukauttaminen

Broker Site Manager jakaa pitkät listat usealle sivulle. Yhdellä sivulla näytetään oletusarvoisesti enintään 20 riviä. Voit muuttaa näytettävien rivien määrää muokkaamalla sivun alareunassa olevaa lukua.