Tuoterakenteen muokkaaminen

Edellytykset

Voit muokata tuoterakennetta, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Olet tuoterakennetietokannan ylläpitäjä, tai olet tuoterakennetietokannan käyttäjä ja ylläpitäjä puuttuu.

• Sinulla on käyttöoikeus hallintaan.

Tuoterakenteen muokkaaminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Tuoterakenteet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avautuva sivu listaa tuoterakennetietokannat, joihin sinulla on pääsy. Avaa tuoterakennetietokannan tuoterakenteet napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Mene tuoterakenteen tietoihin napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

5. Napsauta sivun alareunassa Muokkaa.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

6. Tee haluamasi muutokset. Alla on kuvattu tuoterakenteen oletustiedot. Jos yrityksesi ympäristöä on muokattu, käytössä saattaa olla eri tietoja.

• Koodi Pakollinen. Koodin on oltava uniikki, eli kahdella saman tietokannan tuoterakenteella ei voi olla samaa koodia.

• Nimi

• Yksikkö Yksikkö, jossa tuoterakennetta käytetään.

• Myyntihinta Tuoterakenteen myyntihintaa voidaan käyttää tarjouksessa, jos tarjouksen perustiedoissa on valittu myyntihinnan laskentatavaksi Myyntihinta otetaan hinnastosta.

• Lisätiedot

7. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.

Tuoterakenteen käännösten muokkaaminen

Voit tallentaa tuoterakenteen tietoihin käännökset nimelle, yksikölle ja kommenteille. Käännökset kannattaa lisätä niillä kielillä, joilla Broker Site Manageria yrityksessäsi käytetään.

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Tuoterakenteet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avautuva sivu listaa tuoterakennetietokannat, joihin sinulla on pääsy. Avaa tuoterakennetietokannan tuoterakenteet napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Mene tuoterakenteen tietoihin napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

5. Napsauta sivun alareunassa Muokkaa.

6. Napsauta käännettävän tiedon vieressä lippukuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

7. Syötä käännökset niillä kielillä, joilla Broker Site Manageria yrityksessäsi käytetään.

8. Napsauta Tallenna.