Nimiketietokannan perustietojen muokkaaminen

Voit muokata nimiketietokannan perustietoja, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Olet nimiketietokannan ylläpitäjä, tai olet nimiketietokannan käyttäjä ja ylläpitäjä puuttuu.

• Sinulla on käyttöoikeus hallintaan.

Nimiketietokannan perustietoja muokataan seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Nimikkeet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa nimiketietokanta napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

5. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Muokkaa perustietoja.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

6. Tee haluamasi muutokset seuraaviin tietoihin:

• Valuutta Tietokannan oletusvaluutta.

• Oletuskieli

• Nimi

• Kuvaus

• Ylläpitäjä Ylläpitäjä voi muokata tietokantaa. Jos ylläpitäjä puuttuu, kaikki, joilla on pääsy tietokantaan, voivat muokata sitä.

Voit vaihtaa ylläpitäjän kirjoittamalla kenttään osan uuden ylläpitäjän nimestä ja napsauttamalla ilmestyvässä listassa oikeaa henkilöä.

Ylläpitäjän vaihtaminen poistaa automaattisesti vanhan ylläpitäjän käyttäjäkohtaisen pääsyn tietokantaan. Hän voi kuitenkin jatkaa tietokannan käyttöä, jos hänen tiimillään tai käyttöoikeusryhmällään on siihen pääsy.

7. Napsauta Tallenna.