Prosessikohtaiset parametrit

Prosessikohtaisten parametrien avulla eri prosesseja noudattaviin aliprojekteihin voidaan tarvittaessa tallentaa eri tietoja. Esimerkiksi urakointiyrityksessä voidaan määritellä asennusprojektikohtaiset ja kunnossapitoprojektikohtaiset tiedot.

Huomaa: Tämän ohjeen noudattaminen edellyttää, että yrityksesi asetuksissa on jo määritelty, mitä parametreja prosesseihin voidaan ylipäätään tallentaa, jotta voit valita niistä prosessikohtaiset parametrit. Lisätietoja parametreista saat Mercuksen teknisestä tuesta.

Huomaa: Prosessikohtaiset parametrit näkyvät aliprojektin tiedoissa vain, jos aliprojekteilla ei ole parametreja.

Voit valita prosessiin parametreja, jos sinulla on käyttöoikeus prosesseihin ja prosessien hallintaan.

Prosessiin yhdistetään parametreja seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Prosessit-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Mene prosessin sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

4. Napsauta Parametrit-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

5. Avautuvassa luettelossa on ympäristön asetuksissa määritellyt prosessien parametrit. Valitse haluamasi parametrit napsauttamalla niitä.