Prosessikohtaiset parametrit

Prosessikohtaisten parametrien avulla eri prosesseja noudattaviin projekteihin voidaan tarvittaessa tallentaa eri tietoja. Esimerkiksi urakointiyrityksessä voidaan määritellä asennusprojektikohtaiset ja kunnossapitoprojektikohtaiset tiedot.

Vinkki: Prosessiin voidaan valita myös tilakohtaisia parametreja. Lue lisää ohjeesta Prosessikohtaiset tilat.

Huomaa: Tämän ohjeen noudattaminen edellyttää, että yrityksesi asetuksissa on jo määritelty, mitä parametreja prosesseihin voidaan ylipäätään tallentaa, jotta voit valita niistä prosessikohtaiset parametrit. Lisätietoja parametreista saat Mercuksen teknisestä tuesta.

Voit valita prosessiin parametreja, jos sinulla on käyttöoikeus prosesseihin ja prosessien hallintaan.

Prosessiin yhdistetään parametreja seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Prosessit-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Mene prosessin sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

4. Napsauta Parametrit-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

5. Avautuvassa luettelossa on ympäristön asetuksissa määritellyt prosessien parametrit. Valitse haluamasi parametrit napsauttamalla niitä.