Pankkitilien hallinta

Voit tallentaa Broker Site Manageriin oman yrityksesi sekä kumppaneidesi tilitiedot. Tilitietoja käytetään myynti- ja ostolaskutuksessa.

Pankkitilin lisääminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Pankkitilit-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

4. Täydennä pankkitilin perustiedot.

• IBAN

• SWIFT

• Yritys Valitse pankkitilin yritys kirjoittamalla kenttään osa yrityksen nimestä ja napsauttamalla sitten ilmestyvässä listassa oikeaa yritystä.

• Oletus Jos valitset Kyllä, pankkitiliä käytetään yrityksen oletuspankkitilinä. Vain yksi yrityksen pankkitileistä voi olla oletuspankkitili.

Yritykselle voi valita oletuspankkitilin myös yrityksen perustietoja muokkaamalla.

• Käytä myyntilaskuissa Jos valitset Kyllä ja jos pankkitili on myös yrityksesi oletuspankkitili, pankkitiliä käytetään yrityksesi lähettämissä myyntilaskuissa.

5. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

Pankkitilin muokkaaminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Pankkitilit-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Etsi pankkitili ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Napsuta sivun alareunassa Muokkaa.

5. Tee haluamasi muutokset pankkitilin perustietoihin.

• IBAN

• SWIFT

• Yritys Valitse pankkitilin yritys kirjoittamalla kenttään osa yrityksen nimestä ja napsauttamalla sitten ilmestyvässä listassa oikeaa yritystä.

• Oletus Jos valitset Kyllä, pankkitiliä käytetään yrityksen oletuspankkitilinä. Vain yksi yrityksen pankkitileistä voi olla oletuspankkitili.

Yritykselle voi valita oletuspankkitilin myös yrityksen perustietoja muokkaamalla.

• Käytä myyntilaskuissa Jos valitset Kyllä ja jos pankkitili on myös yrityksesi oletuspankkitili, pankkitiliä käytetään yrityksesi lähettämissä myyntilaskuissa.

6. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.