Ohjekeskus Hae
Ohjeiden sisällys

Projektin tilat

Käytettävissä olevat tilat

Jos yrityksesi käyttää oletusasetuksia, projektin tila on jokin seuraavista:

  • Odottaa Työt eivät ole alkaneet. Kun jokin projektin tai sen aliprojektien tehtävistä käynnistetään, Broker Site Manager vaihtaa projektin tilaksi Meneillään.

  • Meneillään Työt ovat käynnissä.

  • Keskeytetty Työt on keskeytetty lopullisesti. Kun projekti keskeytetään, Broker Site Manager keskeyttää automaattisesti kaikki projektin aliprojektit ja niiden tehtävät.

  • Valmis Työ on valmis. Kun siirrät projektin tilaan Valmis, sen aliprojektit siirtyvät automaattisesti samaan tilaan.

  • Arkistoitu Projekti on arkistoitu. Arkistoinnin jälkeenkin projekti näkyy Broker Site Managerissa.

  • Lopetettu Asiakas on lopettanut projektin. Kun aliprojekti lopetetaan, Broker Site Manager keskeyttää automaattisesti kaikki aliprojektin ja sen aliprojektien tehtävät.

  • Tilapäisesti jäissä Työt on keskeytetty väliaikaisesti. Kun jokin projektin tai sen aliprojektien tehtävistä käynnistetään, Broker Site Manager vaihtaa projektin tilaksi Meneillään.

  • Jatkuva Projektin työt ovat jatkuvasti käynnissä eikä niillä ole määräaikaa.

Prosesseja käyttävien projektien tilat voidaan tarvittaessa mukauttaa. Lue lisää ohjeesta Prosessikohtaiset tilat.

Tilan vaihtaminen

Voit vaihtaa projektin tilaa, jos sinulla on käyttöoikeus projektien muokkaamiseen ja pääsy projektin tietoihin.

Huomaa: Projektin keskeyttäminen tai lopettaminen keskeyttää kaikki sen ja sen aliprojektien tehtävät.

Projektin tila vaihdetaan seuraavasti:

  1. Mene projektin sivulle.

  2. Napsauta sivun alareunassa Muokkaa.

  3. Napsauta Tila-luettelossa haluamaasi tilaa.

  4. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.

Edelliseen tilaan palaaminen

Voit palauttaa aliprojektin edelliseen tilaansa, jos sinulla on käyttöoikeus projektien muokkaamiseen ja pääsy aliprojektin tietoihin. Se tehdään poistamalla projektin historiasta viimeisimmän tilan päivämäärä.

  1. Mene projektin sivulle.

  2. Napsauta sivun alareunassa Muokkaa.

  3. Sivun keskivaiheen alaosassa näkyy projektin Historia. Tyhjennä sieltä viimeisimmän tilan päivämäärä.

    Huomaa: Viimeisimmän tilan päivämäärä ei välttämättä ole historian viimeisin päivämäärä, sillä jos projektilla on prosessi, historiassa näkyvät sekä projektin tilojen että prosessin vaiheiden päivämäärät.

  4. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.