Henkilön projektit

Henkilön projektilistalla tarkastellaan ja järjestetään henkilön meneillään olevia projekteja.

Henkilön projektilistan avaaminen

Jos sinulla on käyttöoikeus henkilöiden ja projektien tarkasteluun, näet henkilön projektilistalla meneillään olevat projektit, joilla on prosessi ja joihin henkilö on yhdistetty.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Henkilön projektilista avataan seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Henkilöt.

2. Etsi henkilö ja mene tämän sivulle napsauttamalla tämän rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Projektit.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Huomaa: Oman projektilistasi avaat helpoiten etusivulta.

Projektien järjestäminen

Projektit näkyvät projektilistalla tärkeysjärjestyksessä, ja niiden järjestystä voi muuttaa vetämällä. Katso Projektien priorisointi.

Projektilistan avaaminen Gantt-kaavioon

1. Avaa henkilön projektilista.

2. Jos haluat avata Gantt-kaavioon vain osan henkilön projekteista, valitse haluamasi projektit napsauttamalla niiden rivin vasenta reunaa.

3. Napsauta sivun alareunassa Gantt.