Henkilön projektit

Henkilön projektilistalla tarkastellaan ja järjestetään henkilön projekteja. Voit käyttää henkilön projektilistaa, jos sinulla on käyttöoikeus henkilöiden ja projektien tarkasteluun.

Henkilön projektilistan avaaminen

Henkilön projektilistalla näytetään projektit, joilla on prosessi ja joihin henkilö on yhdistetty. Projektit, joiden tila on Arkistoitu, eivät näy projektilistalla.

Henkilön projektilista avataan seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Henkilöt.

2. Etsi henkilö ja mene tämän sivulle napsauttamalla tämän rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Projektit.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Jos haluat suodattaa projekteja tilan perusteella, napsauta sivun alareunan Suodata-luettelossa haluamiasi tiloja ja napsauta sitten Tallenna.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Huomaa: Oman projektilistasi avaat helpoiten etusivulta.

Projektien järjestäminen

Projektit näkyvät projektilistalla tärkeysjärjestyksessä, ja niiden järjestystä voi muuttaa vetämällä. Katso Projektien priorisointi.

Projektilistan avaaminen Gantt-kaavioon

1. Avaa henkilön projektilista.

2. Jos haluat avata Gantt-kaavioon vain osan henkilön projekteista, valitse haluamasi projektit napsauttamalla niiden rivin vasenta reunaa.

3. Napsauta sivun alareunassa Gantt.

Huomaa: Jos listan projektit jakautuvat usealle sivulle, Gantt-kaavioon avautuvat vain tarkastelemasi sivun projektit.