Muistion käyttö

Muistioon voit kirjoittaa omia muistiinpanoja, jotka näkyvät vain sinulle. Voit kirjoittaa muistiinpanon millä tahansa sivulla Broker Site Managerissa. Kirjoittamasi muistiinpanot näytetään etusivun muistiossa, jossa niistä on helppo luoda ja aloittaa uusia tehtäviä.

Muistiinpanon luominen

Voit luoda muistiinpanon millä tahansa sivulla Broker Site Managerissa.

1. Napsauta sivun oikeassa yläreunassa Luo muistiinpano Muistio.

2. Kirjoita muistiinpano ja napsauta Lisää. Muistiinpano tallentuu etusivun muistioon.

Tehtävän luominen muistiinpanosta

Voit luoda muistiinpanosta tehtävän, jonka kuvaukseksi tulee automaattisesti muistiinpanon teksti. Muistiinpano poistuu tällöin muistiosta.

1. Napsauta Broker Site Managerin etusivulla Muistio-luettelossa muistiinpanon vieressä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

2. Napsauta sivun alareunassa Luo tehtävä.

Seuraavaksi kannattaa täydentää tehtävän perustiedot. Katso Tehtävän perustietojen muokkaaminen.

Tehtävän aloittaminen muistiinpanosta

Voit aloittaa muistiinpanosta tehtävän, jonka kuvaukseksi tulee automaattisesti muistiinpanon teksti. Muistiinpano poistuu tällöin muistiosta.

1. Napsauta Broker Site Managerin etusivulla Muistio-luettelossa muistiinpanon vieressä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

2. Napsauta sivun alareunassa Aloita tehtävä.

Seuraavaksi kannattaa täydentää tehtävän perustiedot. Katso Tehtävän perustietojen muokkaaminen.

Muistiinpanon poistaminen

1. Napsauta Broker Site Managerin etusivulla Muistio-luettelossa muistiinpanon vieressä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

2. Napsauta sivun alareunassa Poista.