Toimittajien valitseminen tarjouksen nimikkeille

Tarjouksen sisältöön lisäämällesi nimikkeelle valikoituu automaattisesti nimiketietokannasta toimittaja, joka on lisäyshetkellä edullisin. Tässä ohjeessa kuvataan, miten voit valita toimittajat itse.

Toimittajien valitseminen toimittajasimuloinnissa

Toimittajasimuloinnissa voit tarkastella tarjouksen kaikkien nimikkeiden toimittajahintoja kerralla ja valita nimikkeille parhaat toimittajat. Simulointi näyttää kunkin toimittajan edullisimman hinnan nimiketietokannasta sekä tarjoukseen tuodut hinnat.

Huomaa: Jos haluat käyttää toimittajasimuloinnissa ajantasaisia hintoja, päivitä tarjouksen toimittajahinnat ennen simuloinnin avaamista. Muuten simulointi näyttää hinnat siltä hetkeltä, kun nimike on lisätty tarjoukseen tai kun tarjouksen toimittajahinnat on viimeksi päivitetty.

Toimittajasimulointia käytetään seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Tarjoukset.

2. Etsi tarjous ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

4. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Toimittajasimulointi.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Huomaa: Jos painike puuttuu valikosta, tarkista että tarjouksessa on vähintään yksi nimike.

5. Napsauta toimittajahintaa, jonka haluat nimikkeelle valita. Se muuttuu vihreäksi.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

6. Kun olet tyytyväinen valintoihin, tallenna ne napsauttamalla Tallenna.

Toimittajasimuloinnista on lisäksi hyvä tietää nämä seikat:

• Edullisin toimittajahinta on punainen, jos sitä ei ole valittu.

• Ero-sarake näyttää valintojen erotuksen lähtötilanteeseen.

• Alin rivi näyttää valintojen hinnat yhteensä, huomioiden nimikkeiden määrät tarjouksessa.

• Tarjoukseen tuodut hinnat näkyvät omassa sarakkeessaan, toimittajan viitteellä otsikoituna.