Toimittajien valitseminen tarjouksen nimikkeille

Tarjouksen sisältöön suunnittelemillesi nimikkeille valikoituvat automaattisesti edullisimmat toimittajat. Tässä ohjeessa kuvataan, miten voit vaihtaa nimikkeen toimittajan.

Edellytykset

Voit vaihtaa tarjouksen nimikkeiden toimittajia, jos nämä edellytykset täyttyvät:

• Mercuksen tekninen tuki on kytkenyt selainpohjaisen tarjouslaskennan päälle yrityksesi asetuksissa.

• Sinulla on käyttöoikeus tarjouksiin.

• Sinulla on pääsy kyseiseen tarjoukseen.

Toimittajan vaihtaminen

1. Napsauta päävalikossa Tarjoukset.

2. Etsi tarjous ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Rakenne.

4. Laajenna tarjouksen rivejä napsauttamalla rivin vasemmassa reunassa olevaa nuolta Kuvankaappaus Broker Site Managerista, kunnes saat näkyviin haluamasi nimikkeen toimittajat. Voit liikkua rivien välillä ja laajentaa niitä myös nuolinäppäimillä.

5. Valittu toimittaja on korostettu harmaalla. Vaihda toimittajaa napsauttamalla haluamaasi toimittajaa ja painamalla sitten Enteriä.

Toimittaja vaihtuu läpi tarjouksen. Jos nimike siis esiintyy tarjouksessa useasti, kaikkien esiintymien toimittaja vaihtuu.