Ohjekeskus Hae
Ohjeiden sisällys

Käyttäjän muokkaaminen

Voit muokata käyttäjiä, jos sinulla on käyttöoikeus käyttäjien hallintaan.

  1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

  2. Napsauta Käyttäjät-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

  3. Etsi käyttäjä ja mene tämän sivulle napsauttamalla tämän rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

  4. Napsauta sivun alareunassa Muokkaa.

  5. Tee tarvittavat muutokset. Voit muokata seuraavia tietoja:

    • Kieli Kieli, jolla käyttäjä käyttää Broker Site Manageria.

    • Käyttäjätyyppi Jokin seuraavista:

      • Broker-järjestelmän käyttäjä Käyttäjä voi käyttää koko Broker-järjestelmää: Broker Site Manageria, Broker Estimatea ja BSM Mobiilia.

      • Broker Mobiili -järjestelmän käyttäjä Käyttäjä voi käyttää BSM Mobiilia.

      • Hallintakäyttäjä Hallintakäyttäjillä on laajemmat käyttöoikeudet kuin muilla käyttäjillä. Vain hallintakäyttäjät voivat tehdä muista käyttäjistä hallintakäyttäjiä, eli tämä käyttäjätyyppi on valittavissa vain, jos olet kirjautunut Broker Site Manageriin hallintakäyttäjänä.

      • Ei käytössä Käyttäjätunnus ei ole käytössä. Tätä tyyppiä käytetään silloin, kun halutaan poistaa aiemman työntekijän tunnus käytöstä.

    • Listojen asetukset Määrittää, miten käyttäjän mukautukset listojen asetuksiin tallennetaan. Jompikumpi seuraavista:

      • Evästeet Oletusasetus. Tässä vaihtoehdossa käyttäjä voi määrittää eri selaimille eri asetukset, esimerkiksi niin, että pöytäkoneen selaimessa näytetään enemmän rivejä kuin kannettavan tietokoneen selaimessa. Asetukset nollaantuvat, kun käyttäjä poistaa evästeet.

      • Omat asetukset Tässä vaihtoehdossa kaikissa selaimissa käytetään samoja asetuksia eikä evästeiden poistaminen vaikuta niihin.

  6. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.