Käyttäjän muokkaaminen

Voit muokata käyttäjiä, jos sinulla on käyttöoikeus käyttäjien hallintaan.

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Käyttäjät-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Etsi käyttäjä ja mene tämän sivulle napsauttamalla tämän rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Napsauta sivun alareunassa Muokkaa.

5. Tee tarvittavat muutokset. Voit muokata seuraavia tietoja:

• Kieli Kieli, jolla käyttäjä käyttää Broker Site Manageria.

• Käyttäjätyyppi Jokin seuraavista:

• Broker Estimate -käyttäjä Käyttäjä voi kirjautua Broker Estimateen.

• BSM-työnohjaaja Käyttäjä voi kirjautua Broker Site Manageriin työnohjaajana.

• BSM-kenttätyöntekijä Käyttäjä voi kirjautua Broker Site Manageriin kenttätyöntekijänä. Kenttätyöntekijöille näkyvät Broker Site Managerissa vain tehtävät, joihin heidät tai heidän tiiminsä on resursoitu.

• Broker Estimate + BSM-työnohjaaja Käyttäjä voi kirjautua sekä Broker Estimateen että Broker Site Manageriin työnohjaajana.

• Hallintakäyttäjä Hallintakäyttäjillä on laajemmat käyttöoikeudet kuin muilla käyttäjillä. Vain hallintakäyttäjät voivat tehdä muista käyttäjistä hallintakäyttäjiä, eli tämä käyttäjätyyppi on valittavissa vain, jos olet kirjautunut Broker Site Manageriin hallintakäyttäjänä.

• Vanhan Brokerin käyttäjä Käyttäjä voi kirjautua vanhaan Brokeriin.

• Ei käytössä Käyttäjätunnus ei ole käytössä. Tätä tyyppiä käytetään silloin, kun halutaan poistaa aiemman työntekijän tunnus käytöstä.

• Listojen asetukset Määrittää, miten käyttäjän mukautukset listojen asetuksiin tallennetaan. Jompikumpi seuraavista:

• Evästeet Oletusasetus. Tässä vaihtoehdossa käyttäjä voi määrittää eri selaimille eri asetukset, esimerkiksi niin, että pöytäkoneen selaimessa näytetään enemmän rivejä kuin kannettavan tietokoneen selaimessa. Asetukset nollaantuvat, kun käyttäjä poistaa evästeet.

• Omat asetukset Tässä vaihtoehdossa kaikissa selaimissa käytetään samoja asetuksia eikä evästeiden poistaminen vaikuta niihin.

6. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.