Myyntilaskuaineiston lataaminen

Voit ladata myyntilaskuaineiston laskentataulukkoon, josta aineisto voidaan viedä Heeros Kirjanpitoon. Aineisto ladataan kerrallaan kuukauden ajalta.

Edellytykset

Voit ladata myyntilaskuaineiston, jos sinulla on käyttöoikeus hallintaan ja talouteen.

Aineiston lataaminen

1. Napsauta päävalikossa Talous.

2. Valitse napsauttamalla kuukausi, jonka aineiston haluat ladata.

3. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

4. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Laadi kirjanpitoaineisto.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

5. Tallenna tiedosto koneellesi.

Aineiston kuvaus

Aineisto sisältää valitun kuukauden myyntilaskujen rivit sekä mahdolliset hyvitetyt rivit. Alla oleva lista kuvaa, mikä myyntilaskun tai muu tieto aineiston kussakin sarakkeessa näkyy.

• Tositepvm Laskun päiväys

• Tositelaji Heeroksen tositelajin numero

• Tositenro Laskun numero

• Tili Laskurivin kirjanpitotili

• Alv-koodi Laskurivin veroprosentti

• Summa Laskurivin hinta yhteensä

• kustp

• Proj

• Lask2

• Lask3

• Laske4

• Lask5

• Lask6

• Lask7

• Lask8

• Lask9

• Lask10

• Lask11

• Lask12

• Laskunumero Laskun numero

• Selite Laskun vastaanottajan nimi ja laskun numero