Dokumenttien luottamuksellisuuden hallinta

Dokumentin luottamustaso määrittää, kenellä on oikeus nähdä dokumentti eli kenellä on pääsy dokumenttiin.

Käytettävissä olevat luottamustasot

Luottamustaso määritellään dokumentin perustiedoissa. Luottamustaso on jokin seuraavista:

• Julkinen Dokumenttiin on pääsy kenellä tahansa, jolla on tunnukset Broker Site Manageriin. Jos yrityksesi ympäristöön on annettu tunnuksia yrityksen ulkopuolisille käyttäjille, esimerkiksi alihankkijoille, julkista luottamustasoa kannattaa käyttää harkiten.

• Henkilöluottamuksellinen Valituilla henkilöillä on pääsy dokumenttiin.

• Yritysluottamuksellinen Valittujen yritysten käyttäjillä on pääsy dokumenttiin.

• Osastoluottamuksellinen Valittujen osastojen käyttäjillä on pääsy dokumenttiin.

• Tiimiluottamuksellinen Valittujen tiimien varsinaisilla jäsenillä ja vetäjillä on pääsy dokumenttiin.

Kun lisäät dokumentin Broker Site Manageriin vetämällä, siitä tulee automaattisesti yritysluottamuksellinen. Voit vaihtaa luottamustasoa dokumentin perustiedoissa.

Pääsyn antaminen ja poistaminen

Henkilöt, yritykset, osastot ja tiimit, joilla on pääsy dokumenttiin, näkyvät dokumentin sivulla Luottamuksellisuus-luettelossa.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Jos dokumentilla ei ole omistajaa, kuka tahansa, jolla on pääsy dokumenttiin, voi antaa ja poistaa pääsyn siihen. Jos dokumentilla on omistaja, vain omistaja voi antaa ja poistaa pääsyn.

Pääsyn antaminen

1. Napsauta päävalikossa Dokumentit.

2. Etsi dokumentti ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Luottamuksellisuus-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

4. Jos tietue eli henkilö, yritys, osasto tai tiimi, jolle haluat antaa pääsyn, ei näy luettelossa, kirjoita osa tietueen nimestä hakukenttään ja paina Enter.

5. Valitse yksi tai useampi tietue napsauttamalla niitä.

6. Napsauta Lisää.

Pääsyn poistaminen

1. Napsauta päävalikossa Dokumentit.

2. Etsi dokumentti ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Luottamuksellisuus-luettelon alareunassa miinusmerkkiä Miinusmerkki.

4. Valitse tietueet, joilta haluat poistaa pääsyn, napsauttamalla niitä.

5. Napsauta Poista.