Sidonnaisen projektin yhdistäminen tehtävään

Tehtävällä on Broker Site Managerissa aina projekti, jonka alaisuudessa sitä tehdään. Jos tehtävä liittyy myös muihin projekteihin, voit yhdistää ne tehtävään lisäämällä ne tehtävän sidonnaisuuksiin. Näin pääset helposti käsiksi muihin projekteihin tehtävän sivulta ja tehtävä tulee näkyviin muiden projektien Tehtävät-luetteloon harmaana.

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Resurssit ja muut sidonnaisuudet -luettelon oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike ja napsauta sitten Lisää sidonnainen projekti.

3. Kirjoita hakukenttään osa projektin tai sitä ylemmän projektitason nimestä tai koodista ja paina sitten Enteriä.

4. Laajenna hakutuloksissa haluamasi projekti napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle. Toista tarvittaessa, kunnes olet laajentanut haluamasi projektitason.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia kaksoisnapsauttamalla jonkin projektin nimeä, koodia tai tilaa.

5. Napsauta Liitä tähän.

Voit yhdistää tehtävään sidonnaiseksi projektiksi uuden projektin, jonka luot samalla kun lisäät sidonnaisuuden. Uuden projektin pääprojektin on oltava olemassa.

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Resurssit ja muut sidonnaisuudet -luettelon oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike ja napsauta sitten Lisää sidonnainen projekti.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Kirjoita hakukenttään osa sen projektin nimestä tai koodista, johon haluat luoda uuden projektin, ja paina sitten Enter.

4. Laajenna hakutuloksista haluamasi projekti napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle. Toista tarvittaessa, kunnes olet laajentanut projektitason, johon haluat luoda uuden projektin.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia kaksoisnapsauttamalla jonkin projektin nimeä, koodia tai tilaa.

5. Napsauta Lisää.

6. Täytä projektin ensisijaiset perustiedot:

• Koodi Oletuksena projektille muodostuu automaattisesti juoksevaan numerointiin perustuva koodi. Mercuksen tekninen tuki voi kytkeä koodien juoksevan numeroinnin päälle tai pois päältä.

• Nimi

• ProsessiProsessi, jota projekti noudattaa. Jos prosessilla on pakollisia parametreja, myös niille on syötettävä arvo.

7. Napsauta Lisää.

8. Napsauta Valitse.

9. Napsauta Liitä tähän.