Sidonnaisen projektin yhdistäminen tehtävään

Tehtävällä on Broker Site Managerissa aina projekti, jonka alaisuudessa sitä tehdään. Jos tehtävä liittyy myös muihin projekteihin, voit yhdistää ne tehtävään lisäämällä ne tehtävän sidonnaisuuksiin. Näin pääset helposti käsiksi muihin projekteihin tehtävän sivulta ja tehtävä tulee näkyviin muiden projektien Tehtävät-luetteloon harmaana.

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Resurssit ja muut sidonnaisuudet -luettelon oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike ja napsauta sitten Lisää sidonnainen projekti.

3. Kirjoita hakukenttään osa projektin tai sitä ylemmän projektitason nimestä tai koodista.

4. Laajenna haluamasi projekti napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle. Toista tarvittaessa, kunnes olet laajentanut haluamasi projektitason.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia kaksoisnapsauttamalla jonkin projektin nimeä, koodia tai tilaa.

5. Napsauta Liitä tähän.

Voit yhdistää tehtävään sidonnaiseksi projektiksi uuden aliprojektin, jonka luot samalla kun lisäät sidonnaisuuden. Uuden aliprojektin pääprojektin on oltava olemassa.

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Resurssit ja muut sidonnaisuudet -luettelon oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike ja napsauta sitten Lisää sidonnainen projekti.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Kirjoita hakukenttään osa sen pää- tai aliprojektin nimestä tai koodista, johon haluat luoda uuden aliprojektin, ja paina sitten Enter.

4. Laajenna hakutuloksista haluamasi projekti napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle. Toista tarvittaessa, kunnes olet laajentanut projektitason, johon haluat luoda uuden aliprojektin.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia kaksoisnapsauttamalla jonkin projektin nimeä, koodia tai tilaa.

5. Napsauta Lisää.

6. Aliprojektin Koodi on täytetty automaattisesti, ellei automaattista projektinumerointia ole kytketty yrityksesi ympäristössä pois päältä. Jos haluat käyttää jotain muuta koodia, kirjoita se kenttään.

7. Kirjoita aliprojektille Nimi.

8. Jos yrityksesi käyttää prosesseja, voit valita Prosessi-luettelosta prosessin, jota aliprojekti noudattaa.

9. Kirjoita aliprojektille Kuvaus.

10. Napsauta Lisää.

11. Napsauta Valitse.

12. Napsauta Liitä tähän.