Nimikkeen poistaminen

Voit poistaa nimikkeen, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Olet nimikkeen tietokannan ylläpitäjä, tai olet nimiketietokannan käyttäjä ja ylläpitäjä puuttuu.

• Sinulla on käyttöoikeus hallintaan.

• Nimikettä ei käytetä esimerkiksi tuoterakenteissa tai tehtävissä.

Nimike poistetaan seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Nimikkeet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa nimiketietokanta napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Mene nimikkeen tietoihin napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

5. Napsauta sivun alareunassa Poista.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

6. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.