Tehtävän aloittaminen

Suunnitellun tehtävän aloittaminen

Tehtävän aloittaminen vaihtaa tehtävän tilaksi Meneillään ja käynnistää tarvittaessa suorituksen, jonka ajalta tehtävän toteutumiin kirjataan automaattisesti oletustyönimikettäsi. Suoritus päättyy, kun poistut tehtävästä tai aloitat toisen tehtävän.

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Aloita tehtävä.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Napsauta Aloita.

Kun aloitat tapaamisen tai puhelun, siihen liittyvät automaattisesti kaikki resurssit, joilla ei ole meneillään olevia tehtäviä. Heille käynnistyy siis suoritus.

Tehtävän Resurssit ja muut sidonnaisuudet ‑luettelosta voit tarkistaa, ketkä ovat liittyneenä tehtävään: heidän rivillään on vihreä merkki.

Jos aloitat tehtävän, johon sinua ei ole resursoitu, yrityksesi asetuksista riippuu, lisätäänkö sinut automaattisesti tehtävän resursseihin ja käynnistetäänkö sinulle suoritus. Esimerkiksi esimiesten on joskus tarpeen aloittaa tehtäviä ilman suorituksen käynnistymistä. Kysy lisää Mercuksen teknisestä tuesta.

Suunnitellun tehtävän suorakuittaaminen

Voit kirjata tehtävän suorituksen aloitus- ja lopetusajat käsin eli suorakuitata tehtävän. Suorituksen ajalta tehtävän toteutumiin kirjataan automaattisesti oletustyönimikettäsi ja tilanteesta riippuen myös muiden osallistujien oletustyönimikettä.

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Aloita tehtävä.

3. Napsauta Suorakuittaa.

4. Valitse suoritukselle Aloitus ja Lopetus.

5. Jos tehtävä ei ole valmis ja haluat jättää sen käyntiin:

• Napsauta Poistu.

Jos tehtävä on valmis:

• Napsauta Valmis.

• Kirjoita toteutumakuvaukseen kuvaus tehtävän suorituksesta.

• Napsauta Tallenna.

Jos tehtävä ei ole valmis ja haluat luoda sille jatkotehtävän:

• Napsauta Ei valmis.

• Kirjoita syy tehtävän keskeytymiselle.

• Valitse jatkotehtävälle aikaikkuna napsauttamalla haluamaasi vaihtoehtoa.

Pikatehtävän aloittaminen

Pikatehtävä on yhdellä napinpainalluksella luotu ja aloitettu tehtävä. Pikatehtävä aloitetaan seuraavasti:

• Napsauta millä tahansa Broker Site Managerin sivulla ylätunnisteessa Luo pikatehtävä Luo
pikatehtävä.

Tehtävän suoritus käynnistyy saman tien. Tehtävällä ei ole automaattisesti esimerkiksi nimeä, asiakasta tai muita perustietoja. Perustiedot on siksi täydennettävä olennaisilta osin joko tehtävää suoritettaessa tai sen jälkeen.