Varaston lisääminen työkaluun

Kun työkaluun lisätään varasto, voidaan Broker Site Managerissa hallita esimerkiksi pakettiautossa mukana kulkevia nimikkeitä.

Voit lisätä työkaluun varaston, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Sinulla on käyttöoikeus työkaluihin ja varastojen lisäämiseen.

• Työkalun työkalutyyppi mahdollistaa varaston lisäämisen.

• Työkalulla ei vielä ole varastoa.

Työkaluun lisätään varasto seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Työkalut.

2. Etsi työkalu ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike. Jos painiketta ei ole, varaston lisäämisen edellytykset eivät täyty.

4. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Lisää varasto.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

5. Kirjoita varaston Nimi.

6. Napsauta sivun alareunassa Lisää.