Tarjouksen rivien merkitseminen

Voit lisätä tarjouksen riveille merkkejä, jotka näytetään automaattisesti tietyn ehdon toteutuessa. Merkkien avulla saat esille virheelliset tai muusta syystä huomiota kaipaavat rivit.

Taustatietoa

Alla on esimerkki tarjouksesta, johon on merkitty rivit, joilta puuttuu määrä.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Rivien merkitsemisestä on hyvä tietää nämä seikat:

• Nuoli tarkoittaa, että rivin sisällä on merkitty rivi.

• Lippu tarkoittaa, että rivi on merkitty.

• Nuolta tai lippua osoittamalla saat näkyviin merkinnän syyn.

• Merkinnät eivät tallennu tarjoukseen vaan poistuvat, kun suljet tarjouksen rakenteen tai päivität sivun.

Rivien merkitseminen

1. Mene tarjouksen rakenteeseen.

2. Jos tarjouksen päätaso ei ole valittuna, valitse se napsauttamalla sitä.

3. Jos erikoistoiminnot eivät ole auki, avaa ne napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

4. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Merkitse rivejä.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

5. Valitse haluamasi ehdon kohdalla Merkitse.

Vinkki: Jos olet aiemmin merkinnyt saman tarjouksen rivejä, Broker Site Manager ehdottaa edellisiä valintojasi. Voit ottaa ne käyttöön siirtymällä suoraan viimeiseen vaiheeseen.

6. Napsauta Väri-sarakkeeseen ilmestynyttä lippua .

7. Valitse väri, jolla ehdon täyttävät rivit merkitään, napsauttamalla ensin valitsimen alaosassa haluamaasi väriä ja sitten yläosassa tarkkaa sävyä.

8. Napsauta Käytä.