Työkalun lisääminen

Voit lisätä Broker Site Manageriin työkaluja, jos sinulla on käyttöoikeus työkalujen lisäämiseen.

1. Napsauta päävalikossa Työkalut.

2. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Täytä työkalun perustiedot. Alla on kuvattu oletuksena käytössä olevat perustiedot. Jos yrityksesi asetuksia on mukautettu, käytössä saattaa olla eri tietoja.

• Työkalutyyppi Käytettävissä olevat työkalutyypit määritellään yrityksesi asetuksissa. Tyyppi vaikuttaa muun muassa siihen, mitä tietoja työkaluun voidaan tallentaa perustietojen lisäksi.

• Koodi Työkalujen kooditus riippuu yrityksesi käytännöissä. Ajoneuvoissa koodina kannattaa käyttää rekisterinumeroa.

• Nimi

• Projekti Työkalujen ylläpitoa varten kannattaa luoda oma projektinsa ja valita se kunkin työkalun projektiksi. Projektin on oltava meneillään, jotta sen voi valita työkalun projektiksi.

• Huomiot

4. Perustietojen lisäksi työkalulla on työkalutyyppikohtaiset tiedot. Täytä myös ne.