Havainnon tehtävät

Kun luot tehtävän havainnon sivulta, se yhdistyy automaattisesti havaintoon ja näkyy sen sivulla Tehtävät-luettelossa. Tilassa Avoinna oleva havainto siirtyy samalla tilaan Käsittelyssä.

Voit yhdistää havaintoon myös muualla luotuja tehtäviä.

1. Napsauta päävalikossa Havainnot.

2. Etsi havainto ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Tehtävät-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

4. Kirjoita osa tehtävän nimestä tai ID:stä hakukenttään ja paina Enter.

5. Valitse hakutuloksista yksi tai useampi tehtävä napsauttamalla niitä.

6. Napsauta Lisää.

Tehtävän poistaminen havainnon tehtävistä

Tehtävän yhteys havaintoon poistetaan seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Havainnot.

2. Etsi havainto ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Tehtävät-luettelon alareunassa miinusmerkkiä Miinusmerkki.

4. Valitse yksi tai useampi tehtävä napsauttamalla niitä.

5. Napsauta Poista.

Huomaa, että itse tehtävä ei poistu, ainoastaan sen yhteys havaintoon.