Ohjekeskus
Ohjeiden sisällys

Käyttäjän lisääminen

Voit lisätä Broker Site Manageriin käyttäjä, jos sinulla on käyttöoikeus käyttäjien hallintaan.

Uudet käyttäjät luodaan jo Broker Site Manageriin lisätystä henkilöstä. Jos henkilöä ei siis ole vielä lisätty Broker Site Manageriin, lisää hänet ensin.

Henkilöstä luodaan käyttäjä seuraavasti:

  1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

  2. Napsauta Käyttäjät-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

  3. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

  4. Kirjoita osa henkilön nimestä hakukenttään ja paina Enter.

  5. Valitse henkilö hakutuloksista napsauttamalla henkilöä, ellei tätä ole jo valittu.

    Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

  6. Napsauta Lisää.

  7. Napsauta Käyttäjätyyppi-luettelossa yhtä seuraavista käyttäjätyypeistä:

    • Broker Estimate -käyttäjä Käyttäjä voi kirjautua Broker Estimateen.

    • BSM-työnohjaaja Käyttäjä voi kirjautua Broker Site Manageriin työnohjaajana.

    • BSM-kenttätyöntekijä Käyttäjä voi kirjautua Broker Site Manageriin kenttätyöntekijänä. Kenttätyöntekijöille näkyvät Broker Site Managerissa vain tehtävät, joihin heidät tai heidän tiiminsä on resursoitu.

    • Broker Estimate + BSM-työnohjaaja Käyttäjä voi kirjautua sekä Broker Estimateen että Broker Site Manageriin työnohjaajana.

    • Hallintakäyttäjä Hallintakäyttäjillä on laajemmat käyttöoikeudet kuin muilla käyttäjillä. Vain hallintakäyttäjät voivat tehdä muista käyttäjistä hallintakäyttäjiä, eli tämä käyttäjätyyppi on valittavissa vain, jos olet kirjautunut Broker Site Manageriin hallintakäyttäjänä.

    • Vanhan Brokerin käyttäjä Käyttäjä voi kirjautua vanhaan Brokeriin.

    • Ei käytössä Käyttäjätunnus ei ole käytössä. Tätä tyyppiä käytetään silloin, kun halutaan poistaa aiemman työntekijän tunnus käytöstä.

  8. Kirjoita Käyttäjätunnus, Salasana ja Vahvista salasana. Salasanan vähimmäispituus ja muut edellytykset määritellään yrityksesi asetuksissa. Niitä voi muuttaa Mercuksen tekninen tuki.

  9. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.

Lisää käyttäjä seuraavaksi käyttäjäryhmään ja tarvittaessa tiimiin.

Katso myös