Henkilön sidonnaisuudet

Sidonnaisuudet ovat henkilöön yhdistettyjä muita tietueita. Esimerkiksi henkilön yritys määritellään sidonnaisuuksin.

Alla oleva taulukko kuvaa, mitä tietueita henkilöön voi yhdistää.

Tyyppi Kuvaus
Henkilö

Henkilöön voi yhdistää muita henkilöitä seuraavissa rooleissa:

Esimies

Tiimi

Tiimi, johon henkilö kuuluu. Henkilölle voi valita tiimissä jonkin seuraavista rooleista:

Vetäjä

Varsinainen jäsen

Tilapäinen jäsen

Vetäjä + varsinainen jäsen

Tiimin vetäjä on tiiminsä varsinaisten jäsenten esimies eli hän voi esimerkiksi hallita heidän poissaolojaan.

Osasto

Osasto, jonka alaisuudessa henkilö työskentelee. Henkilölle voi valita osastossa jonkin seuraavista rooleista:

Vetäjä

Jäsen

Yritys

Henkilölle voi valita yrityksessä jonkin seuraavista rooleista:

Päättäjä

Osallistuu päätöksentekoon

Esittelijä

Vastuuhenkilö

Edustaja

Aikaisempi työpaikka

Osoite

Henkilöön voi yhdistää osoitteita seuraavanlaisissa rooleissa:

Toimisto

Sivutoimipiste

Kotiosoite Kotiosoite näkyy vain henkilölle itselleen ja tämän esimiehille eli osaston ja varsinaisen tiimin vetäjille.

Osaaminen

Pääprojekti ja projekti

Henkilön pääprojektit ja projektit. Henkilölle voi valita projektissa jonkin seuraavista rooleista:

Projektipäällikkö  Projektipäällikkö omasta yrityksestäsi. Projektipäälliköllä on samat käyttöoikeudet projektin tehtäviin kuin tehtävien vastuuhenkilöillä, eli hän voi muokata tehtävien kaikkia tietoja. Kun projektiin luodaan tehtäviä automaattisesti esimerkiksi tarjouksesta, projektipäälliköstä tulee tehtävien vastuuhenkilö.

Projektipäällikkö, asiakas  Projektipäällikkö asiakkaan yrityksestä. Kun projektiin luodaan tehtäviä, asiakkaan projektipäälliköstä tulee automaattisesti tehtävän henkilö.

Sopimus

Henkilön voi valita sopimuksen Vastuuhenkilöksi.

Henkilöön yhdistetään eli tämän sidonnaisuuksiin lisätään tietueita seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Henkilöt.

2. Etsi henkilö ja mene tämän sivulle napsauttamalla tämän rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Sidonnaisuudet-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Jos yhdistettävä tietue ei ole näkyvillä, kirjoita osa sen nimestä hakukenttään ja paina Enter.

5. Valitse hakutuloksista yksi tai useampi tietue napsauttamalla niitä ja napsauta sitten Lisää.

6. Jos yhdistetyn tietueen vieressä lukee suluissa Määrittämättä, lisää sille rooli seuraavasti:

• Napsauta Määrittämättä.

• Valitse oikea rooli napsauttamalla sitä.