Nimiketietokannan luominen

Voit luoda yrityksesi ympäristöön uusia nimiketietokantoja, jos sinulla on hallintakäyttäjän tunnukset Broker Site Manageriin ja käyttöoikeus hallintaan.

Nimiketietokanta luodaan seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Nimikkeet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Lisää.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Täytä uuden tietokannan tiedot:

• Tekninen nimi Teknisen nimen on oltava uniikki, eli muilla nimiketietokannoilla ei saa olla samaa teknistä nimeä. Lisäksi nimeltä edellytetään, että se on 5–32 merkkiä pitkä, alkaa kirjaimella eikä sisällä ääkkösiä, numeroita tai muita erikoismerkkejä kuin yhdysviiva ja alaviiva.

• Valuutta Tietokannan oletusvaluutta.

• Oletuskieli

• Nimi Nimi kannattaa antaa kaikilla niillä kielillä, joilla yrityksessäsi käytetään Broker Site Manageria.

• Kuvaus Kuvaus kannattaa antaa kaikilla niillä kielillä, joilla yrityksessäsi käytetään Broker Site Manageria.

• Ylläpitäjä Ylläpitäjä voi muokata tietokantaa. Jos ylläpitäjä puuttuu, kaikki, joilla on pääsy tietokantaan, voivat muokata sitä.

Valitse ylläpitäjä kirjoittamalla kenttään osa ylläpitäjän nimestä ja napsauttamalla ilmestyvässä listassa oikeaa henkilöä.

5. Napsauta Lisää.