Tarjouksen monistaminen

Voit monistaa tarjouksen, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Sinulla on käyttöoikeus tarjousten muokkaamiseen tai olet jokin seuraavista ja sinulla on käyttöoikeus tarjousten tarkasteluun:

• tarjouksen laskija

• tarjouksen laskijan varsinaisen tiimin vetäjä

• tarjouksen projektin tai sitä ylemmän projektin projektipäällikkö

• muun sellaisen projektin projektipäällikkö, johon tarjous on yhdistetty

• kuka tahansa Broker Estimate ‑käyttäjä, jos tarjouksen tila on Tarjouspyyntö eikä sillä ole laskijaa.

• Sinulla on pääsy tarjoukseen.

Tarjous monistetaan seuraavasti:

1. Napsauta päävalikossa Tarjoukset.

2. Etsi tarjous ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Monista.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Napsauta jommankumman seuraavista alapuolella Monista:

• Monista Asiakas, henkilö, projekti ja laskija eivät kopioidu tarjoukseen.

• Monista (Täsmäkopio) Asiakas, henkilö, projekti ja laskija kopioituvat tarjoukseen.