Tehtävään liittyminen ja tehtävästä poistuminen

Meneillään olevaan tehtävään liittyminen käynnistää suorituksen, jonka ajalta tehtävän toteutumiin kirjataan automaattisesti oletustyönimikettäsi. Suoritus päättyy, kun poistut tehtävästä tai aloitat toisen tehtävän. Voit liittyä tehtävään ja poistua siitä monta kertaa eli kirjata monta suoritusta.

Tehtävään liittyminen

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Liity tehtävään.

3. Muokkaa halutessasi suorituksen aloitusaikaa.

4. Napsauta Aloita.

Tehtävästä poistuminen

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Poistu tehtävästä.

3. Jos tehtävä ei ole valmis ja haluat jättää sen käyntiin – tämä on ainut valittavissasi oleva vaihtoehto, jos tehtävään liittyneenä on vielä muita suorittajia etkä ole tehtävän vastuuhenkilö:

• Napsauta Poistu.

Jos tehtävä on valmis:

• Napsauta Valmis.

• Kirjoita toteutumakuvaukseen kuvaus tehtävän suorituksesta.

• Napsauta Tallenna.

Jos tehtävä ei ole valmis ja haluat luoda sille jatkotehtävän:

• Napsauta Ei valmis.

• Kirjoita syy tehtävän keskeytymiselle.

• Valitse jatkotehtävälle aikaikkuna napsauttamalla haluamaasi vaihtoehtoa.

Suorituksen kirjaaminen käsin

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Liity tehtävään.

3. Napsauta Suorakuittaus.

4. Valitse suorituksen Aloitus ja Lopetus.

5. Kirjoita Toteutumakuvaus.

6. Napsauta sivun alareunassa Tallenna.