Projektin tehtävien vastuuhenkilön vaihtaminen

Jos projektin projektipäällikkö vaihtuu, vastuu tehtävistä voidaan siirtää uudelle projektipäällikölle eli hänet voidaan vaihtaa tehtävien vastuuhenkilöksi. Sellaisten tehtävien vastuu ei siirry, joiden dokumentoinnin alkuperäinen vastuuhenkilö on jo ehtinyt hyväksyä.

Voit vaihtaa projektin tehtävien vastuuhenkilön, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Sinulla on käyttöoikeus projektien muokkaamiseen.

• Sinulla on pääsy projektin tietoihin.

• Uusi vastuuhenkilö on yhdistetty projektiin projektipäällikkönä.

Vastuuhenkilö vaihdetaan seuraavasti:

1. Mene projektin sivulle.

2. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla sivun oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike.

3. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Vaihda tehtävien vastuuhenkilö.

4. Broker Site Manager näyttää listan projektin ja sen ylemmän tason projektien vastuuhenkilöistä. Napsauta henkilöä, joille vastuu tehtävistä siirretään.

5. Napsauta Valitse.