Tehtävän hyväksyminen

Jos tehtävä on luotu automaattisesti esimerkiksi prosessin malliprojektista tai jos sen vastuuhenkilö on vaihtunut, tehtävä päätyy tilaan Odottaa, josta vastuuhenkilö joko hyväksyy tai hylkää sen.

Tehtävän hyväksyminen tai hylkääminen

Voit hyväksyä odottavan tehtävän tai siirtää sen jonkun muun vastuulle seuraavasti:

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Hyväksy / Hylkää tehtävä. Jos linkki puuttuu, tarkista että tehtävällä on kaikki pakolliset perustiedot.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Jos haluat hyväksyä tehtävän eli ottaa sen vastuullesi, napsauta Hyväksy.

Jos haluat hylätä tehtävän, voit siirtää se jonkun muun yritykseesi kuuluvan henkilön vastuulle seuraavasti:

• Napsauta Siirrä vastuu.

• Kirjoita osa uuden vastuuhenkilön nimestä hakukenttään ja paina Enteriä.

• Napsauta vastuuhenkilöä hakutuloksissa ja napsauta sitten Lisää.

• Kirjoita Sisäinen viesti ‑kenttään syy vastuuhenkilön vaihdolle ja napsauta sitten Lähetä. Viesti näkyy tehtävän sivulla, kunnes uusi vastuuhenkilö hyväksyy tehtävän.

Tehtävästä vastuun ottaminen

Jos tehtävältä puuttuu vastuuhenkilö kokonaan, voit hyväksyä sen omalle vastuullesi seuraavasti:

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Perustiedot-osiossa Tilan vieressä Ota vastuu.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Tehtävien hyväksyminen massana

Voit hyväksyä tehtävälistassa kerralla kaikki tiettyjä suodatusehtoja vastaavat, vastuullasi olevat odottavat tehtävät. Tehtävät kuittautuvat samalla nähdyiksi, eli ne eivät enää nouse esiin etusivulla uusina tehtävinä.

1. Avaa tehtävälista napsauttamalla päävalikossa Tehtävät. Tarvittaessa voit avata myös esimerkiksi omat uudet tehtäväsi etusivulta tai tietyn projektin tehtävät kyseisen projektin sivulta.

2. Suodata pikasuodattimilla – eli haluamaasi tietoa kaksoisnapsauttamalla – listaan ne tehtävät, jotka haluat hyväksyä. Jos suodatusehtoja vastaavia tehtäviä on paljon, ne näytetään usealla sivulla, ja hyväksyminen kohdistuu kaikkien sivujen tehtäviin.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Avaa erikoistoiminnot napsauttamalla pikasuodattimien oikealla puolella valikkopainiketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Napsauta sivun oikeaan reunaan avautuneessa valikossa Aseta hyväksytyksi.

5. Vahvista tehtävien hyväksyminen napsauttamalla Ok.