Kohteen lisääminen tehtävään

Jos tehtävällä on kohde, jossa työ suoritetaan tai johon työ kohdistuu, kohde voidaan yhdistää tehtävään seuraavasti:

1. Mene tehtävän sivulle.

2. Napsauta Resurssit ja muut sidonnaisuudet -luettelon oikeassa alakulmassa valikkopainiketta Valikkopainike ja napsauta sitten Lisää kohde.

3. Avautuvassa listassa näkyvät tehtävän pääprojektin kohteet. Voit suodattaa listassa näkyviä kohteita kirjoittamalla hakukenttään pisteen ja sen perään suodatusehdon. Jos haluat esimerkiksi näkyville vain rivit, joissa on teksti 010, voit kirjoittaa hakukenttään .010.

4. Jos lista on tyhjä tai jos siinä ei ole haluamaasi kohdetta, voit hakea kohdetta kaikista Broker Site Manageriin lisätyistä kohteista kirjoittamalla osan kohteen nimestä tai koodista tai kohteen pääprojektin nimestä tai koodista hakukenttään ilman pistettä ja painamalla Enter.

5. Valitse listasta yksi tai useampi kohde napsauttamalla niitä, ja napsauta sitten Lisää.

Vinkki: Voit luoda tehtävän myös suoraan kohteelle. Katso Tehtävän luominen.