Asiakaspalautteen lähettäminen

Näin lähetät asiakaspalautteen

Ennen lähettämistä kannattaa tehdä asiakaspalautteen kysely kysymyksineen valmiiksi.

1. Valitse Broker Site Managerista vastaanottaja jolle haluat lähettää kyselyn, tarkista, että valitulla vastaanottajalla on sähköpostiosoite oikein.

2. Vastaanottajan perustiedoista löytyy Asiakaspalautteet osio. Lisää vastaanottajalle uusi asiakaspalaute osion alaosassa olevasta plusmerkistä Plusmerkki.

3. Avautuu Sidonnaisuus-ikkuna, jossa tehdyt asiakaspalautteet näkyvät. Valitse haluttu asiakaspalaute. Vahvista lähettäminen napsauttamalla Lähetä-nappia. Mikäli et haluakaan lähettää asiakaspalautetta tälle asiakkaalle, napsauta Peruuta-nappia.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Lähetetyt asiakaspalautteet ilmestyvät vastaanottajan Asiakaspalautteet osioon.

Asiakaspalaute vastaanottajan näkökulmasta

Vastaanottaja saa sähköpostiinsa linkin hänelle lähetettyyn asiakaspalaute-kyselyyn. Napsauttamalla kyseistä linkkiä voi vastaanottaja vastata kyselyyn. Näin vastaanottajalla ei tarvitse olla Broker Site Manager käytössään.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Vastaanottaja voi vastata kyselyyn ja lähettää sen painamalla Lähetä-nappia. Tämän jälkeen vastaanottajaa kiitetään palautteesta.