Salasanan vaihtaminen

Broker Site Manageriin, BSM Mobiiliin ja Broker Estimateen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla. Jos käytät Broker Estimatea ja vaihdat salasanasi, muista käyttää uutta salasanaa myös Broker Estimateen kirjautuessa.

Salasana vaihdetaan seuraavasti:

1. Sulje Broker Estimate, jos se on käynnissä, ja odota, että kaikki sen ikkunat ovat sulkeutuneet.

2. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

3. Napsauta Salasana-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Kirjoita nykyinen salasanasi Vanha salasana -kenttään.

5. Kirjoita uusi salasanasi Salasana ja Vahvista salasana -kenttiin.

6. Napsauta Ok.