Osaston sidonnaisuudet

Osaston sidonnaisuudet ovat osastoon yhdistettyjä muita tietueita. Esimerkiksi osastoon kuuluvat henkilöt määritellään sidonnaisuuksin.

Alla oleva taulukko kuvaa, mitä sidonnaisuuksia osastoon voi yhdistää.

Tyyppi Kuvaus
Henkilö

Osastoon kuuluvat henkilöt. Henkilön rooli osastossa voi olla joko vetäjä tai jäsen.

Tiimi

Osastoon kuuluvat tiimit. Osaston tiimien varsinaiset jäsenet luetaan osaston jäseniksi.

Osasto

Sidonnaisuuksissa listataan osaston ylä- ja alaosastot. Huomaa, että sidonnaisuus lisätään kuitenkin alaosaston sivulta. Kun siis lisäät osaston sidonnaisuuksiin toisen osaston, toisesta osastosta tulee ensimmäisen yläosasto.

Yritys

Osaston yritys.

Pääprojekti

Osaston alaisuuteen kuuluvat pääprojektit.

Aliprojekti

Osaston alaisuuteen kuuluvat aliprojektit.

Alue

Alue, johon osasto kuuluu.

Osastoon yhdistetään eli sen sidonnaisuuksiin lisätään tietueita seuraavasti:

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Osastot-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Mene osaston sivulle napsauttamalla osaston rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

4. Napsauta Sidonnaisuudet-luettelon alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

5. Jos yhdistettävä tietue ei ole näkyvillä, kirjoita osa sen nimestä hakukenttään ja paina Enter.

6. Valitse hakutuloksista yksi tai useampi tietue napsauttamalla niitä ja napsauta sitten Lisää.

7. Jos yhdistetyn tietueen vieressä lukee suluissa Määrittämättä, lisää sille rooli seuraavasti:

• Napsauta Määrittämättä.

• Valitse oikea rooli napsauttamalla sitä.