Ohjekeskus Hae
Ohjeiden sisällys

Kirjautuminen

Voit kirjautua Broker Site Manageriin, jos sinulla on tunnukset järjestelmään. Tunnukset voi luoda yrityksesi käytännöistä riippuen joko Mercuksen tekninen tuki tai oman yrityksesi käyttäjä, jolla on käyttöoikeus käyttäjien lisäämiseen.

  1. Mene osoitteeseen bsm.mercus.net.

  2. Kirjoita lomakkeeseen käyttäjänimesi, salasanasi ja yrityksesi tunnus ja napsauta sitten Log in.

    Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Katso myös