Ponnahdusikkunoiden salliminen

Jotkut Broker Site Managerin ominaisuudet edellyttävät ponnahdusikkunoiden sallimista. Tässä ohjeessa kuvataan, miten ponnahdusikkunat sallitaan yleisimmillä työpöytäselaimilla.

Chrome

Chromessa ponnahdusikkunat sallitaan seuraavasti:

1. Mene Chromella Broker Site Manageriin.

2. Napsauta selaimen osoiterivin vasemmassa reunassa Näytä sivuston tiedot Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

3. Napsauta avautuneessa ruudussa Sivustoasetukset.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Valitse Luvat-osiossa Ponn.ikkunat ja uudelleenohjaus ‑valikosta Salli.

Jos nämä ohjeet eivät toimi käyttämässäsi Chromen versiossa tai haluat lisätietoja, lue lisää Chromen ohjeista.

Firefox

Firefoxissa ponnahdusikkunat sallitaan seuraavasti:

1. Napsauta Firefoxin sovellusvalikossa Asetukset.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

2. Napsauta avautuneen sivun vasemmassa reunassa Tietosuoja ja turvallisuus.

3. Napsauta Oikeudet-osiossa Estä ponnahdusikkunat ‑valinnan vieressä Poikkeukset.

4. Syötä Sivuston osoite ‑kenttään osoite, josta yrityksessäsi kirjaudutaan Broker Site Manageriin. Useimmissa yrityksissä osoite on bsm.mercus.net.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

5. Napsauta Salli.

6. Napsauta Tallenna muutokset.

Jos nämä ohjeet eivät toimi käyttämässäsi Firefoxin versiossa tai haluat lisätietoja, lue lisää Firefoxin ohjeista.

Safari

Safarissa ponnahdusikkunat sallitaan seuraavasti:

1. Mene Safarilla Broker Site Manageriin.

2. Napsauta osoiteriviä hiiren oikealla painikkeella ja napsauta sitten bsm.mercus.net-asetukset.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

3. Valitse Ponnahdusikkunat-valikosta Salli.

Jos nämä ohjeet eivät toimi käyttämässäsi Safarin versiossa tai haluat lisätietoja, lue lisää Safarin ohjeista.

Edge

Edgessä ponnahdusikkunat sallitaan seuraavasti:

1. Mene Edgellä Broker Site Manageriin.

2. Napsauta selaimen osoiterivin vasemmassa reunassa Näytä sivuston tiedot Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

3. Napsauta avautuneessa ruudussa Tämän sivuston käyttöoikeudet.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Valitse Ponnahdusikkunat ja uudelleenohjaukset ‑valikosta Salli.

Jos nämä ohjeet eivät toimi käyttämässäsi Edgen versiossa tai haluat lisätietoja, lue lisää Edgen ohjeista.