Ostotilauksen tulostaminen

Ostotilaus tulostuu joko Broker Site Managerin oletusarvoiseen ostotilauspohjaan tai yrityksesi asetuksissa määriteltyyn yrityskohtaiseen ostotilauspohjaan. Yrityskohtaisista ostotilauspohjista saa lisätietoja Mercuksen teknisestä tuesta.

Voit tulostaa ostotilauksen, jos sinulla on käyttöoikeus toimitustarpeisiin.

1. Napsauta päävalikossa Ostotilaukset.

2. Etsi ostotilaus ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta sivun alareunassa Tulosta. Broker Site Manager avaa ostotilauksen ja siihen liitetyt PDF-tiedostot yhtenä PDF-tiedostona, jonka voit tulostaa selaimellasi.