Tietueen päiväkirja

Tietueen päiväkirjaan voidaan kirjoittaa tietueeseen liittyviä huomioita. Päiväkirjasta on hyötyä, jos haluat lisätä esimerkiksi kentällä tehtyjä huomioita tehtävään tai muistiinpanoja tapaamiseen.

Päiväkirjamerkinnän lisääminen

Seuraaviin tietuetyyppeihin voi lisätä päiväkirjamerkintöjä:

• alueet
  • dokumentit
  • henkilöt
  • kohteet
  • projektit
  • tehtävät
  • työkalut
  • varastot
  • yritykset.

Lisäksi tarjouksen sivulta voidaan lisätä merkintöjä tarjouksen projektin päiväkirjaan.

Kaikki, joilla on oikeus nähdä tietue, voivat lisätä sen päiväkirjaan merkintöjä.

Päiväkirjamerkintä lisätään seuraavasti:

1. Napsauta tietueen sivulla Päiväkirjan alareunassa plusmerkkiä Plusmerkki.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

2. Kirjoita merkintä ilmestyneeseen tekstikenttään.

3. Napsauta Tallenna.

Päiväkirjamerkinnän muokkaaminen

Voit muokata itse tekemiäsi päiväkirjamerkintöjä seuraavasti:

1. Napsauta päiväkirjamerkinnän vieressä kolmea pistettä ja napsauta sitten Muokkaa.

2. Tee haluamasi muutokset.

3. Napsauta Tallenna.

Tehtävän luominen päiväkirjamerkinnästä

Voit luoda uusia tehtäviä, puheluita ja tapaamisia tehtävien, projektien ja kohteiden päiväkirjamerkinnöistä. Uuden tehtävän kuvaukseksi tulee päiväkirjamerkinnän teksti. Lisäksi uusi tehtävä perii osan tiedoistaan, muun muassa projektin ja sopimuksen, tietueelta, jonka päiväkirjamerkinnästä se on luotu.

Broker Site Manager myös yhdistää päiväkirjamerkinnästä luodun tehtävän automaattisesti päiväkirjamerkintään, josta se on luotu. Päiväkirjamerkinnässä näkyy nuoli, jota napsauttamalla pääset tehtävän sivulle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Päiväkirjamerkinnästä, joka on jo liitetty tehtävään, ei voi enää luoda tehtävää.

Päiväkirjamerkinnästä luodaan tehtävä seuraavasti:

1. Napsauta päiväkirjamerkinnän vieressä kolmea pistettä ja napsauta sitten jotain seuraavista:

• Luo tehtävä

• Luo puhelu

• Luo tapaaminen

2. Noudata sitten tehtävän luomisen ohjeita kohdasta 3.

Päiväkirjamerkinnän liittäminen tehtävään

Voit liittää tehtävien, projektien ja kohteiden päiväkirjamerkintöjä tehtäviin. Jos liität tehtävän päiväkirjamerkinnän toiseen tehtävään, liitetystä tehtävästä tulee tehtävän seuraava tehtävä.

1. Napsauta päiväkirjamerkinnän vieressä kolmea pistettä ja napsauta sitten Liitä tehtävään.

2. Kirjoita osa tehtävän nimestä tai ID:stä hakukenttään ja paina Enter.

3. Valitse tehtävä hakutuloksista napsauttamalla sitä ja napsauta sitten Lisää.

Päiväkirjamerkinnän poistaminen

Voit poistaa itse tekemiäsi päiväkirjamerkintöjä.

1. Napsauta merkinnän vieressä kolmea pistettä ja napsauta sitten Poista.

2. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.

Tehtävän päiväkirjamerkinnän erityistoiminnot

Päiväkirjamerkinnän kuva

Voit lisätä tehtävän päiväkirjamerkintöihin kuvia.

Kuvan lisääminen

• Vedä kuva omalta koneeltasi päiväkirjamerkinnän päälle.

Kuvan päivittäminen

• Vedä uusi kuva koneeltasi päiväkirjamerkinnän päälle.

Kuvan poistaminen

• Napsauta päiväkirjamerkinnän vieressä kolmea pistettä ja napsauta sitten Poista kuva.

Kuvan sijainnin tarkastelu

Jos BSM Mobiilissa otettuun kuvaan on tallentunut kuvan sijainti, sijainnin koordinaatit näkyvät kuvan alapuolella.

• Avaa sijainti kartalle napsauttamalla koordinaatteja.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Päiväkirjamerkinnän liittäminen projektiin

Kun liität tehtävän päiväkirjamerkinnän projektiin, projektin nimi näytetään päiväkirjamerkinnän otsikossa ja päiväkirjamerkintään luodaan linkki, joka vie projektin sivulle. Projekti tulee myös näkyviin tehtävän Seuraavat-luetteloon.

Päiväkirjamerkinnän liittäminen olemassa olevaan projektiin

1. Napsauta päiväkirjamerkinnän vieressä kolmea pistettä ja napsauta sitten Liitä projektiin.

2. Kirjoita hakukenttään osa projektin tai sitä ylemmän projektitason nimestä tai koodista.

3. Laajenna haluamasi projekti napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle. Toista tarvittaessa, kunnes olet laajentanut haluamasi projektitason.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia kaksoisnapsauttamalla jonkin projektin nimeä, koodia tai tilaa.

4. Napsauta Liitä tähän.

Päiväkirjamerkinnän liittäminen uuteen aliprojektiin

Voit liittää päiväkirjamerkinnän uuteen aliprojektiin, jota ei ole vielä olemassa. Aliprojektin pääprojektin on kuitenkin oltava olemassa.

1. Napsauta päiväkirjamerkinnän vieressä kolmea pistettä ja napsauta sitten Liitä projektiin.

2. Kirjoita hakukenttään osa sen pää- tai aliprojektin nimestä tai koodista, johon haluat luoda uuden aliprojektin, ja paina sitten Enter.

3. Laajenna hakutuloksista haluamasi projekti napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle. Toista tarvittaessa, kunnes olet laajentanut projektitason, johon haluat luoda uuden aliprojektin.

Vinkki: Voit suodattaa hakutuloksia kaksoisnapsauttamalla jonkin projektin nimeä, koodia tai tilaa.

4. Napsauta Lisää.

5. Aliprojektin Koodi on täytetty automaattisesti, ellei automaattista projektinumerointia ole kytketty yrityksesi ympäristössä pois päältä. Jos haluat käyttää jotain muuta koodia, kirjoita se kenttään.

6. Kirjoita aliprojektille Nimi.

7. Jos yrityksesi käyttää prosesseja, voit valita Prosessi-luettelosta prosessin, jota aliprojekti noudattaa.

8. Kirjoita aliprojektille Kuvaus.

9. Napsauta Lisää.

10. Napsauta Valitse.

11. Napsauta Liitä tähän.