Prosessien vaiheiden tyypit

Yrityksesi asetuksissa määritellään prosessien vaiheiden tyypit, joita käytetään Manager-raportoinnin mukauttamiseen. Voit hallita prosessien vaiheiden tyyppejä, jos sinulla on käyttöoikeus prosessien hallintaan.

Huomaa: Tässä ohjeessa kuvataan prosessien vaiheiden tyyppien hallinta yleisellä tasolla. Lisätietoja prosessien vaiheiden tyyppien ja Manager-raportoinnin mukauttamisesta saat tarvittaessa Mercuksen teknisestä tuesta.

Vaiheen tyypin lisääminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Prosessien vaiheiden tyypit -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Prosessien vaiheiden tyypit -luettelon alapuolella plusmerkkiä Plusmerkki.

4. Täytä vaiheen tyypin tiedot.

• Nimi Vaiheen tyypin nimi.

• ManagerView Määrittää, muodostetaanko vaiheen tyypistä kategoria Manager-raportoinnin yhteenvetoon.

• Sales Määrittää, muodostetaanko vaiheen tyypistä kategoria myyntitoiminnan raportteihin.

5. Napsauta Lisää.

Muokkaamalla vaiheen tyyppiä voit seuraavaksi lisätä sille kielikäännökset ja värin.

Vaiheen tyypin muokkaaminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Prosessien vaiheiden tyypit -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Prosessin vaiheiden tyypit -luettelossa vaihetta, jota haluat muokata.

4. Tee tarvittavat muutokset. Voit muokata seuraavia tietoja:

• ManagerView Määrittää, muodostetaanko vaiheen tyypistä kategoria Manager-raportoinnin yhteenvetoon.

• Sales Määrittää, muodostetaanko vaiheen tyypistä kategoria myyntitoiminnan raportteihin.

• Väri Vaiheen tyypin väriä käytetään raporteissa.

• Kielikäännökset Vaiheen tyypin nimi eri kielillä.

5. Napsauta Tallenna.

Vaiheen tyypin poistaminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Prosessien vaiheiden tyypit -rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Napsauta Prosessin vaiheiden tyypit -luettelossa vaihetta, jonka haluat poistaa.

4. Napsauta Poista.

5. Vahvista poisto napsauttamalla Vahvista.