Ohjekeskus
Ohjeiden sisällys

Projektin poistaminen

Jos olet luonut projektin vahingossa tai väärin, voit poistaa projektin. Koska projektin poistaminen poistaa myös sen aliprojektit ja tehtävät, projekteja, joissa on suoritettuja tehtäviä, ei yleensä poisteta vaan arkistoidaan.

Pääprojektin poistaminen

Voit poistaa pääprojektin, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

  • Sinulla on käyttöoikeus projektien poistamiseen.

  • Sinulla on pääsy pääprojektin tietoihin.

  • Pääprojektin aliprojekteissa ei ole tehtäviä.

Pääprojekti poistetaan seuraavasti:

  1. Napsauta päävalikossa Projektit.

  2. Etsi pääprojekti ja mene sen sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

  3. Napsauta sivun alareunassa Poista. Jos Poista-painiketta ei ole, pääprojektin poistamisen edellytykset eivät täyty.

  4. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.

Aliprojektin poistaminen

Voit poistaa aliprojektin, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

  • Sinulla on käyttöoikeus projektien muokkaamiseen.

  • Sinulla on pääsy aliprojektin tietoihin.

  • Aliprojektissa ei ole aloitettuja tehtäviä – tätä edellytetään vain, jos yrityksesi asetuksissa on estetty aloitettujen tehtävien poistaminen.

Aliprojekti poistetaan seuraavasti:

  1. Mene aliprojektin sivulle.

  2. Napsauta sivun alareunassa Poista. Jos Poista-painiketta ei ole, aliprojektin poistamisen edellytykset eivät täyty.

  3. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.

  4. Jos aliprojektilla on aliprojekteja tai tehtäviä, Broker Site Manager varmistaa vielä kerran, haluatko poistaa aliprojektin. Vahvista poisto napsauttamalla Poista.