Nimikkeen tarkastelu

Nimikkeen sivulla voit tarkastella nimikkeen perustietoja, toimittajahintoja, analytiikkaa ja tuoterakenteita. Voit tarkastella nimikkeitä tietokannoista, joihin sinulla on pääsy.

Nimikkeen sivulle meneminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Nimikkeet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa nimiketietokanta napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Mene nimikkeen tietoihin napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Nimikkeen perustiedot

Nimikkeen perustiedot näytetään sen sivun vasemmassa reunassa. Lue lisää ohjeesta Nimikkeen muokkaaminen.

Nimikkeen toimittajahinnat

Nimikkeen sivun yläosassa listataan nimikkeen toimittajahinnat. Lue lisää ohjeesta Nimikkeen toimittajahintojen hallinta.

Nimikkeen analytiikka

Nimikkeen sivulla oleva analytiikka näyttää, miten nimikkeen käyttö ja yksikköhinta ovat kehittyneet.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Analytiikan tarkastelusta:

• Vaihda kaavioiden asteikkoa napsauttamalla niiden alapuolella Viikko, Kuukausi, Kvartaali tai Vuosi.

• Näytä pisteen arvo osoittamalla pistettä hiirellä.

Nimikkeen tuoterakenteet

Nimikkeen sivun alaosassa listataan tuoterakenteet, joihin nimike sisältyy. Voit avata tuoterakenteen sivun napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta.