Nimikkeen tarkastelu

Nimikkeen sivulla voit tarkastella nimikkeen perustietoja, toimittajahintoja ja analytiikkaa. Voit tarkastella nimikkeitä tietokannoista, joihin sinulla on pääsy.

Nimikkeen sivulle meneminen

1. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla Broker Site Managerin ylätunnisteen oikeassa reunassa olevaa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

2. Napsauta Nimikkeet-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

3. Avaa nimiketietokanta napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Mene nimikkeen tietoihin napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

Nimikkeen analytiikka

Nimikkeen sivulla oleva analytiikka näyttää, miten nimikkeen käyttö ja yksikköhinta ovat kehittyneet.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

Analytiikan tarkastelusta:

• Vaihda kaavioiden asteikkoa napsauttamalla niiden alapuolella Viikko, Kuukausi, Kvartaali tai Vuosi.

• Näytä pisteen arvo osoittamalla pistettä hiirellä.