Oman yrityksen poissaolojen hallinta

Oman yrityksesi poissaolojen Gantt-kaaviossa voit tarkastella yrityksen kaikkien työntekijöiden poissaoloja ja hallita niitä.

Poissaolojen Gantt-kaavion avaaminen

Voit avata poissaolojen Gantt-kaavion, jos sinulla on käyttöoikeus yritysten ja projektien tarkasteluun.

Huomaa: Poissaolojen ajankohdat näkyvät kaikille, joilla on pääsy poissaolojen Gantt-kaavioon. Poissaolon yksityiskohtaiset tiedot voi kuitenkin nähdä vain henkilö itse ja hänen tiiminsä vetäjä.

1. Mene oman yrityksesi sivulle seuraavasti:

• Mene omiin tietoihisi napsauttamalla profiilikuvaasi Broker Site Managerin ylätunnisteessa.

• Napsauta Sidonnaisuudet-luettelossa oman yrityksesi vieressä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

2. Napsauta sivun alareunassa Poissaolot.

Poissaolon lisääminen

Voit lisätä poissaolojen Gantt-kaaviossa työntekijöille poissaoloja päivän tarkkuudella. Lyhyempiä poissaoloja voidaan lisätä henkilön tietojen kautta.

1. Avaa poissaolojen Gantt-kaavio.

2. Avautuva Gantt-kaavio näyttää yritykseesi kuuluville henkilöille aikataulutetut poissaolot. Jos haluat lähentää, loitontaa tai siirtää kalenterin näkymää, tee jokin seuraavista:

• Lähennä näkymää napsauttamalla harmaan yläosan alinta riviä.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

• Loitonna näkymää napsauttamalla harmaan yläosan ylintä riviä.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

• Siirry näkymässä oikealle tai vasemmalle vierittämällä tai napsauttamalla harmaan yläosan keskimmäisen rivin oikeaa tai vasenta reunaa.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

• Siirry näkymässä kuluvan päivän kohdalle napsauttamalla sivun alareunassa Tänään.

3. Gantt-kaavion vasemmassa osassa näkyvät käytettävissä olevat poissaolotyypit ja poissaolopäivien määrät tyypeittäin. Lisää henkilölle poissaolo vetämällä haluamasi poissaolotyypin otsikko hänen rivilleen kaavion kalenteriosaan. Kun päästät poissaolosta irti, sen alkuaika kiinnittyy lähimpään vasemmalla olevan päivän alkuun.

Kuvankaappaus Broker Site Managerista Kuvankaappaus Broker Site Managerista

4. Jos haluat muuttaa poissaolon aikaa, tee jokin seuraavista:

• Siirrä poissaoloa vetämällä.

• Siirrä poissaolon alkuaikaa vetämällä janan vasemmasta reunasta.

• Siirrä poissaolon loppuaikaa vetämällä janan oikeasta reunasta.

Gantt-kaaviossa lisätyt poissaolot ovat vahvistamattomia, kunnes tiimin vetäjä vahvistaa ne. Jos yrityksessä on niin sovittu, poissaolot voidaan myös jättää vahvistamattomiksi.

Poissaolon poistaminen

1. Avaa poissaolojen Gantt-kaavio.

2. Napsauta poissaoloa hiiren oikealla painikkeella ja napsauta sitten Poista.