Tehtävän näyttäminen kartalla

Kun käytät BSM Mobiilia laite vaakasuunnassa, tehtävän tietojen vieressä näkyy kartta, johon on merkitty tehtävän sijainti. Voit avata tehtävän sijainnin myös BSM Mobiilin ulkopuoliselle kartalle, jonka avulla voit muun muassa navigoida tehtävän sijaintiin.

Kuvankaappaus BSM Mobiilista Kuvankaappaus BSM Mobiilista

Kartalla näytettävä sijainti tulee tehtävän tiedoissa olevasta osoitteesta. Jos tehtävällä ei ole omaa osoitetta, sen tiedoissa käytetään kirjautuneen käyttäjän oletusosoitetta.

1. Napauta BSM Mobiilin päävalikossa Tehtävät.

2. Mene haluamasi tehtävän tietoihin napauttamalla sitä.

3. Napauta Näytä kartalla.