Tehtävälista

BSM Mobiilin tehtävälista näyttää suunnitellut ja suoritetut tehtäväsi. Listaan pääsee napsauttamalla BSM Mobiilin päävalikossa Tehtävät, ja se on käytettävissä kaikilla, joilla on käyttöoikeus tehtäviin.

Alla selitetään tehtävälistan kategoriat:

Kuvankaappaus BSM Mobiilista Kuvankaappaus BSM Mobiilista

1. Suoritetut Kymmenen viimeksi suorittamaasi tehtävää

2. Myöhässä Tehtävät, joihin sinut on resursoitu ja joiden suunniteltu aika tai aikaikkuna on menneisyydessä

3. Meneillään Meneillään olevat tehtäväsi

4. Tehtävät, joihin sinut on resursoitu tai varattu ja joiden suunniteltu aika on tänään

5. Aikaikkuna Tehtävät, joihin sinut on resursoitu ja joiden aikaikkuna osuu kyseiseen päivään

6. Tiimin tehtävät Tehtävät, joihin on resursoitu tiimisi muttei ketään yksittäistä henkilöä

7. Projektien tehtävät Tehtävät projekteista, joihin sinut on varattu.

8. Tuleville päiville suunnitellut tehtäväsi

Huomaa: Oletuksena tehtävälistassa näytetään kustakin tehtävästä sen asiakas. Mercuksen tekninen tuki voi kuitenkin mukauttaa asetuksia niin, että asiakkaan sijaan näytetään tehtävän projekti.