Ostotilauksen vastaanottaminen

Voit vastaanottaa BSM Mobiilissa ostotilauksia varastoihin, jos varastoja ei ole piilotettu käyttäjäryhmäsi päävalikosta.

Ostotilaus vastaanotetaan seuraavasti:

1. Napauta BSM Mobiilin päävalikossa Varastot.

2. Valitse varasto napauttamalla sitä. Huomaa, että jos olet kirjautuneena muuhun kuin oman yrityksesi BSM Mobiiliin, varastolistassa näkyvät vain varastot, joiden sidonnaisuuksiin sinut on yhdistetty.

3. Napauta Kirjaa varastoon.

Kuvankaappaus BSM Mobiilista Kuvankaappaus BSM Mobiilista

4. Valitse ostotilaus napauttamalla sitä.

5. Avautuva sivu listaa ostotilauksen nimikkeet ja näyttää niiden tilatut ja vielä toimittamatta olevat määrät. Valitse nimike napauttamalla sitä.

6. Avautuvalla sivulla syötetään määrä, joka nimikettä saapui. Sivulle on täydennetty automaattisesti nimikkeen toimittamatta oleva määrä. Jos saapunut määrä ei vastaa toimittamatonta, muokkaa määrää.

7. Napauta Tallenna.

8. Jos saapuneita nimikkeitä on monta, kirjaa muut nimikkeet toistamalla vaiheita 5–7.