Sivujen mukauttaminen käyttäjäryhmille

Jos sinulla on käyttöoikeus käyttäjien hallintaan, voit mukauttaa BSM Mobiilin eri käyttäjäryhmille, kuten kenttätyöntekijöille ja projektipäälliköille, sopivaksi. Voit valita pää- ja pikavalikkoon sekä tehtävien, henkilöiden ja yritysten sivuille vain tarvittavat osiot ja järjestää ne parhaaksi katsomallasi tavalla.

1. Kirjaudu Broker Site Manageriin.

2. Mene Hallinta-sivulle napsauttamalla ylätunnisteen oikeassa reunassa rataskuvaketta Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

3. Napsauta Käyttäjäryhmät-rivillä olevaa nuolta Nuoli oikealle.

4. Mene käyttäjäryhmän sivulle napsauttamalla sen rivillä olevaa nuolta Nuoli
oikealle.

5. Napsauta BSM Mobiilin sivut ‑luettelon alareunassa plus- ja miinusmerkkiä Kuvankaappaus Broker Site Managerista.

Kuvankaappaus BSM Mobiilista Kuvankaappaus BSM Mobiilista

6. Napsauta Sivun alla sivua, jota haluat mukauttaa.

7. Vedä sivun osiot haluamaasi järjestykseen.

Kuvankaappaus BSM Mobiilista Kuvankaappaus BSM Mobiilista

8. Jos haluat, ettei jotain osiota näytetä sivulla lainkaan, vedä se Piilotettu-listaan.

Huomaa: Valitse tehtäväsivun osioihin joko tuntikirjaus tai toteutumat, älä molempia. Valitse tuntikirjaus, jos yrityksesi kirjaa tehtäviin vain käytetyt työtunnit. Valitse toteutumat, jos yrityksesi kirjaa työtuntien lisäksi materiaalin ja muut kustannukset.