Tehtävän projektin valitseminen

Voit valita tehtävälle projektin, jos seuraavat edellytykset täyttyvät:

• Tehtävältä puuttuu projekti.

• Tehtävällä on asiakas.

• Projektin valitsemispainiketta ei ole piilotettu käyttäjäryhmäsi tehtäväsivulta.

Projekti valitaan seuraavasti:

1. Napauta tehtävän näkymässä Valitse projekti.

Kuvankaappaus BSM Mobiilista Kuvankaappaus BSM Mobiilista

2. BSM Mobiili listaa tehtävän asiakasyrityksen projektien kohteet. Napauta haluamaasi kohdetta.

Jos lista on tyhjä, asiakasyrityksellä ei ole prosessein hallittuja projekteja tai projektien pääprojektilta puuttuu kohde.

3. Napauta haluamaasi projektia. Toista tarvittaessa, kunnes olet sillä projektitasolla, jonka haluat tehtävälle valita.

4. Napauta Valitse.